Užasni detalji nesreće golmana PSŽ-a! Sledećih 48 sati su ključni, uz strašnu povredu doživeo je i moždani udar!

29.05.2023

20:40

0

Autor: A. Š.

Serhio Riko doživeo je tešku nesreću tokom jahanja i grčevito se bori za život posle stravične povrede koju je zadobio

Užasni detalji nesreće golmana PSŽ-a! Sledećih 48 sati su ključni, uz strašnu povredu doživeo je i moždani udar!
Serhio Riko - Copyright Profimedia

Fudbalski svet ostao je šokiran kada je u nedelju stigla vest da se rezervni golman PSŽ-a Serhio Riko bori za život, samo nekoliko sati pošto je sa „svecima“ proslavio šampionsku titulu.

Podsetimo, španski čuvar mreže u subotu uveče sedeo je na klupi tokom meča u Strazburu na kojem su Parižani overili odbranu nacionalnog trona, a odmah posle duela zaputio se u El Rosio, gde je u nedelju uveče pao sa konja i doživeo izuzetno ozbiljne povrede.

Dan posle stravične nesreće, španski radio „Relevo“ doneo je šokantne detalje u kojima je istakao da je narednih 48 sati ključno i da se smatraju odlučujućim za procenu stanja nesrećnog golmana.

Španci navode da se Rikov konj sudario s drugim, odbeglim konjem. Potom su čuvar mreže i životinja ispod njega pali na zemlju, da bi tom prilikom Španca kopitom u glavu udario jedan od konja. Nekadašnjem golmanu Sevilje tada su slomljeni vratni pršljenovi, a doživeo je i moždani udar.

Riko je ekspresno, helikopterom, prebačen u bolnicu u Sevilji, gde je odmah stavljen na aparate za održavanje života, obavestio je u toku dana „Kanal Sur“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike