Zvezda je u trećem šeširu za Ligu šampiona! Žreb može da bude paklen, ali i po volji srpskog tima!

29.05.2023

08:59

0

Autor: G. F.

Još šest ekipa će mesto u eliti izboriti putem kvalifikacija

Zvezda je u trećem šeširu za Ligu šampiona! Žreb može da bude paklen, ali i po volji srpskog tima!
fudbaleri Crvene zvezde - Copyright MN Press

Proslavili su fudbaleri Crvene zvezde novu titulu u Superligi, s tim što je ova bila jedna od najznačajnijih jer je donela direktno mesto u Ligi šampiona.

U ovom trenutku poznato je da će crveno-beli na žrebu biti smešteni u treći šešir, a još šest mesta ostalo je upražnjeno za ekipe koje će stići kroz kvalifikacije.

Iako je početak elitnog takmičenja još i te kako daleko već sada se može pričati o tome kako bi srpski šampion mogao da prođe na žrebu. Kombinacija je milion, a navijači uvek prave najbolje i najgore grupe u koje bi Zvezda mogla da upadne na žrebu.

 

 

Najgora bi svakako bila ona u kojoj bi se našli Mančester siti i Real Madrid iz prva dva šešira i recimo Union Berlin iz četvrtog, uz poštovanje pravila da dve ekipe iz iste države ne mogu u istu grupu.

Ali ona "najlakša" grupa dala bi dobre šanse crveno-belima da se bore i osvajaju važne bodove u Ligi šampiona. Tu bi iz prvog šešira idealni bili Benfika ili Fejnord, iz drugog Lajpcig ili Porto, a iz četvrtog recimo Jang Bojs ili Kopenhagen.

A kako će biti taćno će se znati 31. avgusta kada bude održan žreb za Ligu šampiona.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike