Mogući rivali Zvezde u plej-ofu: Otpali Astana, Legija i Slovan, a mogu Sarajevo ili Budućnost

17.09.2020

22:20 >> 23:33

0

Autor: 24sedam

Dva kluba koji bi mogli da budu protivnici crveno-belih u borbi za Ligu Evrope su već poznati, a ostali prvo moraju da prođu 3. kolo

Mogući rivali Zvezde u plej-ofu: Otpali Astana, Legija i Slovan, a mogu Sarajevo ili Budućnost
Copyright MN Press

Nije uspela Crvena zvezda da se kroz kvalifikacije za Ligu šampiona osigura mestom u Ligi Evrope, ali će svakako imati priliku za to.

Eliminacijom od Omonije u 3. kolu borbi za grupnu fazu elitnog takmičenja, srpski šampion prebačen je u plej-of utešnog UEFA takmičenja.

Sa kim će se sastati 1. oktobra (igra se samo jedna utakmica) Dejan Stanković i njegovi izabranici saznaće u petak nešto posle 14 časova. Evo ko su im sve potencijalni rivali:

Ludogorec, Tirana (koju su ove sezone već savladali 1:0 u gostima), kao i pobednici mečeva SarajevoBudućnost, Šerif (Moldavija) – Dandalk (Irska), Ararat (Jermenija) – Celje (Slovenija), Riga (Letonija)/Tre Flori (San Marino) – Seltik (Škotska), KuPS (Finska) – Suduva (Litvanija), Ki (F. Ostrva) – Dinamo Tbilisi (Gruzija), Đurgarden (Švedska) – Kluž (Rumunija), Florijana (Malta) – Flora (Estonija).

Kako stvari trenutno stoje, ako se plasira u Ligu Evrope Zvezda će na žrebu grupa biti u trećem šeširu, ali pošto je prva ispod crte, ima velike šanse da se nađe i u drugom čime bi sigurno izbegla nekog od rivala iz najjačih evropskih liga.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike