Ne mrda nigde: Najbolji igrač Arsenala veran Tobdžijama!

23.05.2023

17:18

0

Talentovani fudbaler produžio ugovor sa klubom iz Londona do 2027. godine

Ne mrda nigde: Najbolji igrač Arsenala veran Tobdžijama!
Bukajo Saka - Copyright Profimedia

Najbolji igrač Arsenala ove sezone Bukajo Saka produžio je ugovor sa Tobdžijama do 2027. godine, a to je potvrdio i klub iz Londona.

- Otkako je došao u klub kao osmogodišnjak, napredovao je iz naše akademije  do prvog tima, a ove sezone je samo još jednom potvrdio da je jedan od najvećih talenta u Premijer ligi. Ovaj 21-godišnjak koji je nastupao na svakom meču Premijer lige u prethodne dve godine, postigao je 14 golova u svim takmičenima u sezoni 2022/23, uz 11 asistencija, čime je poboljšao svoj učinak od 12 golova od prošle sezone. Njegov izvaredan razvoj i konstante snažne igre dovele su do toga da je upisao 178 mečeva u dresu prvog tima - piše u saopštenju Arsenala.

I sam Saka nije krio zadovoljstvo što će u narednom periodu da ostane u klubu u kojem je još iz tinejdžerskih dana.

- Ja sam zaista srećan. Bilo je mnogo razgovora i prošlo je mnogo vremena, ali sada sam ovde. Mislim da je ovo pravi klub, pravo mesto za sledeći korak. Arsenal je prelep klub, pogledajte samo gde smo“, rekao je ofanzivac, pa potom nastavio. Za mene je važno da postižem svoje lične ambicije, a to je u ovakvim uslovima moguće. Privatno sam okružen pravim ljudima, što se tiče porodice, a onda dođem ovde na stadion, gde je identična situacija sa mojim saigračima i stručnim štabom. Mislim da ovde imam najbolje uslove da se razvijam i postanem najbolja verzija sebe, samim tim i više doprinesem klubu - istakao je Saka. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike