Uhvaćeni u varanju ili tehnička greška! Ko bi rekao da je ovako nešto moguće u Ligi šampiona (FOTO, VIDEO)

29.09.2022

12:08

0

Autor: 24sedam

Neverovatno da je neko pokušao da izvrda pravila na ovaj način

Uhvaćeni u varanju ili tehnička greška! Ko bi rekao da je ovako nešto moguće u Ligi šampiona (FOTO, VIDEO)
ajaks - Copyright Printscreen/YouTube

U meču Lige šampiona za žene između Ajaksa i Arsenala, predstavnici londonskog kluba otkrili su da su stative deset centimetra kraće od propisanih dimenzija. 

Fudbalerke Arsenala na kraju su pobedili 1:0 i zasluženo su otišle u grupnu fazu takmičenja, ali ostalo je da se reši kako je došlo do narušavanja regularnosti utakmice.

Promena je bila toliko očigledna da su još kod zagrevanja gostujuće fudbalerke i njihovi treneri videli da nešto nije u redu. Zato je alarmiran delegat i problem je onda došao do UEFA:

 

 

- Bilo je to veoma čudno iskustvo. Igrati protiv velikog kluba kao što je Ajaks, a moraju se izmeriti dimenzije stativa prepočetka meča. Da budem iskren, nikada ranije nisam doživeo nešto slično. Sve je to bilo veoma čudno - rekao je menadžer Arsenala Jonas Eideval.

Britanski mediji dali su veliki publicitet ovoj informaciji, ali su ujednu podsetili da je i sam Žoze Murinjo vodeći Totenem na gostovanju Škendiji u Skoplju naleteo na isti problem. Tom prilikom Murinjo se slikao ispod prečke sa podignutom rukom, zapisavši ovu poruku:

- Mislio sam da sam porastao, ali onda sam shvatio da su stative kraće za 5 cm!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike