Zvezda najveće pojačanje za Ligu šampiona možda dobije iz svojih redova! Menadžer Rusima otkrio planove Strahinje Erakovića!

10.05.2023

18:44

0

Autor: A. Š.

Deluje da supertalentovani defanzivac nema ništa protiv da naresne sezone u elitnom takmičenju igra u dresu matičnog kluba

Zvezda najveće pojačanje za Ligu šampiona možda dobije iz svojih redova! Menadžer Rusima otkrio planove Strahinje Erakovića!
Kvinsi Menig i Strahinja Erakovic - Copyright MN Press

Zvezda posle dužeg vremena ima pravu „zlatnu koku“ i toga su svesni odgovorni u Ljutice Bogdana. Zbog toga se u nekoliko prethodnih prelaznih rokova nije ni pomišljalo na prodaju Strahinje Erakovića, kojem cena ide uzlaznom linijom od kako se pojavio na najvećoj sceni.

Stigao je izdanak Zvezdine omladinske škole u međuvremenu do dresa sa državnim grbom, a od trenutka kada su počele spekulacije o njegovom odlasku kao potencijalna destinacija nova destinacija dominirala je Rusija.

Dugo je trku za Erakovićev potpis, barem prema pisanju medija u Rusiji, vodio Zenit, međutim nedavno je u prvi plan iskočio Krasnodar koji je navodno i postigao određeni dogovor sa rukovodstvom Crvene zvezde.

Ipak, deluje da Čupin odlazak u Rusiju neće ići baš tako glatko, najviše zbog ambicija samog igrača da se u narednoj sezoni oproba u Ligi šampiona. Tako barem tvrdi menadžer Dejan Joksimović, koji je u intervjuu za ruski „RB Sport“ najavio scenario u koji je do nedavno malo ko mogao da poveruje.

- Krasnodar? Ovo su neke stare vesti, čak i od prošle godine. Mislim da želi da igra u Ligi šampiona, a Crvena zvezda će igrati u grupnoj fazi - jasan je bio Joksimović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike