Bomba iz Zvezde na dan derbija! Eraković ide u Seriju A?

31.08.2022

16:05

0

Autor: 24sedam

Za mladog štopera zainteresovani Monca i Kremoneze

Bomba iz Zvezde na dan derbija! Eraković ide u Seriju A?
KUP-55 - Copyright MN Press

Dok fudbaleri i stručni štab Crvene zvezde završavaju poslednje pripreme pred polazak u Humsku na 168. večiti derbi iz italije stiže aber koji bi mogao da uzdrma crveno-bele u finišu letnjeg prelaznog roka.

Jedan od pouzdanijih insajdera sa „čizme“ Đanluka di Marcio plasirao je bombastičnu vest o interesovanju Monce i Kremonezea za Strahinju Erakovića!

Di Marcio nije dao nikakve detaljnije informacije pa ostaje samo da se nagađa kada bi do eventualnog transfera moglo da dođe. Ukoliko Italijani jednog od najtalentovanijih srpskih fudbalera žele ovog leta moraće baš brzo da rade, pošto se tekuća pijaca završava za nešto više od 24 sata.

Podsetimo, Eraković se dugo već povezuje sa Zenitom. Ipak, Zvezdini čelnici u startu su naglasili da novopečeni reprezentativac Srbije neće dobiti zeleno svetlo pre kraja kvalifikacija za UEFA takmičenja. Nadali su se u Ljutice Bogdana plasmanu u Ligu šampiona koji bi im obezbedio finansijsku sigurnost i odličnu pregovaračku poziciju oko prodaje "zlatne koke", međutim bolna eliminacija od Makabija iz Haife mogla bi da poremeti planove Terzića, Mrkele i njihovih saradnika.

Iako crveno-beli nisu u situaciji da im gori pod nogama, treće uzastopno izostajanje iz elitnog takmičenja  sigurno je pomrsilo planiranu finansijsku konstrukciju, pa otuda možda i neće biti veliko iznenađenje ukoliko iz Ljutice Bogdana stigne potvrdan odgovor na ponudu Monce ili Kremonezea, kojima na početku sezone u Seriji A ne cvetaju ruže.

Tim koji je u vlasništvu legendarnog gazde Milana iz najsjajnijih dana "rosonera" Silvija Berluskonija, kao i Kremoneze, doživeli su sva četiri poraza na ostvaranju sezone, uz 11 odnosno devet primljenih golova. Sve to jasno ukazuje da im pojačanje u poslednjoj liniji tima i te kako potrebno, a vremenski cajtnot možda bi mogao i da bude saveznik Zvezdi ukoliko su Italijani baš zagrizli da angažuju Erakovića.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike