Zvezda na stolu ima sedam miliona evra za svog bisera! Ponudu donela legenda Partizana!

20.06.2022

18:52

0

Strahinja Eraković na ceni, crveno-beli ne žure

Zvezda na stolu ima sedam miliona evra za svog bisera! Ponudu donela legenda Partizana!
Strahinja Eraković - Copyright MN Press

Prelazni rok u Evropi nije ni počeo, a Crvena zvezda na stolu već ima ponudu od sedam miliona evra za svog bisera Strahinju Erakovića, piše portal „Mozzart sport“. Tek što je preuzeo moskovski Dinamo, Slaviša Jokanović je pikirao prvo pojačanje za Policajce, ali su iz Beograda dobili zahvalnost na interesovanju i uslove po kojima bi posao mogao da se realizuje.

Talentovani štoper, koji je nedavno debitovao u dresu Orlova, ubedljivo je najtraženija roba u Zvezdinom butiku. Znaju to odlično odgovorni u Ljutice Bogdana i zbog toga nemaju nameru da žure i prihvate prvu ponudu koja stigne, koliko god ona bila primaljiva na prvi pogled.

Beogradski portal piše da su Moskovljani Zvezdi ponudili da Erakovića plate sedam miliona u dve rate, ali je sa najvećeg srpskog stadiona otišao odgovor u vidu cifre od 12 miliona i određenih procenata od naredne prodaje.

Crveno-beli ovoga puta, za razliku od nekih prethodnih prelaznih rokova, imaju odličnu pregovaračku poziciju i apsolutno mogu da „tvrde pazar“. Pogotovo u Erakovićevom slučaju, koji im predstavlja određenu vrstu win-win situacije, kako god da se završi.

Jer, i u slučaju da mladog defanzivca ne prodaju ovog leta, Dejan Stanković će na jesen imati bonus igrača spremnog da se uhvati u koštac sa bilo kojim rivalom, ne samo u Srbiji, već i na Starom kontinentu. S druge strane, ukoliko stigne ponuda koja se ne odbija, a nju su Terzić i saradnici procenili na sumu između 12 i 15 miliona evra, biće to najveći izlazni transfer u modernoj istoriji srpskog šampiona.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart sport

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike