APR odbio zahtev FK Partizan da napusti JSD? Oglasio se i Tanasković! Ovo je prava istina posle Vučelićevog pokušaja "puča"!

04.05.2023

18:33

0

Autor: 24sedam

U FK Partizan je uvedena i privremena uprava, čiji je i član Željko Tanasković generalni sekretar JSD

APR odbio zahtev FK Partizan da napusti JSD? Oglasio se i Tanasković! Ovo je prava istina posle Vučelićevog pokušaja "puča"!
Željko Tanasković - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

Pokušaj svojevrsnog puča u JSD Partizan prošao je neuspešno. FK Partizan na čelu sa predsednikom, Miloradom Vučelićem i generalnim direktorom, Milošem Vazurom pokušao je da izađe iz Društva, ali je taj plan propao.

Tokom dana, pojavila se vest da je privremena uprava Partizana podnela zahtev u Agenciji za privredne registre (APR) i da je on odbijen. Ali istina je drugačija.

JSD Partizan nije podneo nikakav zahtev APR-u, što je potvrdio i Željko Tanasković, generalni sekretar JSD i član privremene uprave FK Partizan.

- Mi nismo ni mogli da budemo odbijeni, jer nismo ništa ni podneli u APR - kratko je poručio Tanasković za Kurir.

Naime, APR je odbacio zahtev fudbalske sekcije crno-belih koji je stigao kao odgovor na odluku JSD Partizan da postavi privremenu upravu u klub.

Usledio je i pokušaj čelnika FK Partizan da napuste JSD, ali Agencija za privredne registre (APR) je to odbila. APR je objavio i obrazloženje zbog čega zahtev FK Partizan nije prihvaćen.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike