Dragan Đurić zadovoljan odlukom JSD Partizan: Sve je bolje od ostanka Vazure i Vučelića! Iza haosa u klubu stoji Zečević!

04.05.2023

12:38

0

Autor: D. P.

Bez dlake na jeziku

Dragan Đurić zadovoljan odlukom JSD Partizan: Sve je bolje od ostanka Vazure i Vučelića! Iza haosa u klubu stoji Zečević!
Copyright MN Press

Bivši predsednik Partizana Dragan Đurić optužuje Žarka Zečevića za haos u Humskoj 1 i tvrdi da je odluka JSD Partizan da razvlasti tandem Vučelić-Vazura bolja nego da se zadrži "status quo".

Đurić očekuje i pomoć države ako bude bilo potrebna njena asistencija za sporovođenje prava i pravde...

- Vidi, ozbiljni ljudi mi kažu da je dug na današnji dan 98.000.000 evra. Znaš li šta to znači za Partizan? To znači katastrofu, gotovo, nema više... Bio sam dugo u fudbalu, znam kako posao ide. Svaki dug preko 20.000.000 evra u našim uslovima ugrožava opstanak. Ko zna šta pričam i pošten je, potvrdiće da sam u pravu. Partizan je pred gašenjem, zadužen do grla i još nema ekipu koja bi ga izvukla iz ovog Vučelićevog i Vazurinog pakla - priča za 24sedam Dragan Đurić.

Samo da odu Vazura i Vučelić, vratiće se Partizan

Kako komentarišete odluku JSD Partizan?

- Sve je bolje od čekanja da oni sami odu. Onaj Vučelić bi sam otišao, ali i njega i Vazuru čuva Žarko Zečević! On stoji iza njih! E, sad, zašto je to tako, možda uskoro saznamo. Doveli su onakvo preduzeće do stečaja. Mada i stečaj je bolji nego da im se prepusti Partizan da ga još vode. Sramota dokle smo došli s njima, ali nema veze. Dotakli smo dno i sa košarkaškim klubom, pa su došli partizanovci koji su ga ponovo digli tamo gde mu je mesto.

MN Press
Dragan Đurić

Kakav će biti rasplet krize? Oni su izgubili vlast, ali neko će morati da ih iznese sa foteljama iz klupskih prostorija?

- Nego šta. Koliko ja razumem stvari oni su izbrisani iz registra, nikog ne predstavljaju. Nova uprava preuzima klub i za početak postavlja ljude koji će na vratima reći Vazuri da više nije zaposlen. Onda tek dolazi snimanje situacije i gledanje knjiga da bi se videlo kome se duguje i koliko. Nek je bog u pomoći onom ko bude radio iza ovih.

Ostavili su pustoš

Kako romantično izgleda period vaše vladavine kada je dug bio samo 10.000.000...

- Ma, nije bilo ni toliko, nego ste mi novinari napadali, a Zeka je primorao pokojnog Darka Grubora da kaže kako je dug toliki. Poslednju godinu moje uprave imali smo plus od 700.000 evra u poslovanju. Odmah su prodali Škuletića za oko 4.000.000, trebalo je da stigne nešto preko 2.000.000 od Lazara Markovića... Ma, ostavio sam tim koji je uzeo titulu i od koga se moglo još zaraditi. Koga danas imate? Natho u svojoj 40. godini najbolji igrač! Rikarda?! Ne mogu ni da pričam o ovome što danas moramo da gledamo. Vodio sam Partizan sa mojim saradnicama bolje nego svoje firme. Vodilo se računa o svakom dinaru, a vidite gde je sada klub. Uništili su sve za manje od deset godina, ostavili pravu pustoš - zaključio je Đurić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike