Natho: Bilo je teško u Užicu; Stanojević: Pobeda je najvažnija

21.09.2020

20:37 >> 09:46

0

Autor: Adam Štulić

Iskusni vezista kaže da utakmica protiv Zlatibora nije bila slična onoj u Moldaviji

Natho: Bilo je teško u Užicu; Stanojević: Pobeda je najvažnija
Copyright MN Press

Narednih dana biće polemike oko dosuđenog penala za Partizan, ali što je za crno-bele posle meča sa Zlatiborom u Užicu najvažnije, to je još jedan realizovani jedanaesterac Bibrasa Natha i nova tri boda u trci za vodećom Crvenom zvezdom.

Strelac gola u Užicu kaže da je meč bio težak za njegovu ekipu, koja je došla umorna iz Moldavije.

– Nije bila laka utakmica jer smo pre tri dana igrali 120 minuta u Moldaviji, ali sam srećan zato što smo pokazali koncentraciju i što smo naš posao dobro odradili. Što se tiče još jednog pogođenog penala, to je moj posao. Trener odlučuje ko će ga šutirati, a ja mu prilazim sa nadom da ću ga realizovati. Najvažnije od svega da nam je on doneo tri boda – rekao je Natho.

Trener Zlatibora ljut posle Partizana: Napravili su pritisak, čestitam im nezasluženu pobedu

Izraelski fudbaler se osvrnuo i na konstataciju novinara da su sve dosadašnje utakmice Partizana bile slične, posebno protiv Moldavaca i Zlatibora.

– Vi možete misliti da su slične, ali Zlatibor je za razliku od Moldavaca pokušavao da nas napadne. Bilo je teško igrati u Užicu iz psiholoških razloga, ali i zbog umora.

O narednom duelu u Belgiji, Natho priča sa neskrivenim optimizmom.

– Neće to biti jednostavan meč za nas. Igramo za četiri dana sa snažnim rivalom, koji igra otvoreno i želi pobedu. Oni su dobri, ali sa druge strane igraće fudbal što će otvoriti prostora i za nas. Na kraju, nadam se pobedi i da ćemo igrati u sledećem kolu kvalifikacija.

STANOJEVIĆ: POBEDA NAJVAŽNIJA
Strateg “valjka” Aleksandar Stanojević kratko je, posle nove prvenstvene pobede, rekao da razume nervozu svojih fudbalera.

– Normalno, pod tenzijom smo, jer smo na minus šest. Utakmica nije bila lepa, ali momci su se borili i što je najvažnije pobedili. Zlatibor je igrao tvrdo, mi smo stvorili neke šanse, ne koliko bih ja voleo, ali uspeli smo da pobedimo – rekao je Stanojević za “Arenasport”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike