Trener Zvezde priželjkuje punu Marakanu: Uz Delije želimo da pobedimo Čukarički!

29.04.2023

15:48

0

Crveno-beli u trećem kolu plej-ofa Superlige dočekuju tim sa Banovog brda

Trener Zvezde priželjkuje punu Marakanu: Uz Delije želimo da pobedimo Čukarički!
Milloš Milojević u utakmici Javor - Crvena zvezda - Copyright FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crevene zvezde u derbi meču trećeg kola plej-ofa Superlige u nedelju (17.00 Tv Arena) na Marakani dočekuju Čukarički, koji su kratkom vremenu dva puta slavili protiv Partizana.

Trener crveno-belih Miloš Milojević svestan je da im u goste stiže kvalitetna ekipa, napominjući da će dosta izmeniti tim, jer su u četiri dana imali dve utakmice.

- Mogu da se očekuju promene ekipi, zato što smo imali dve utakmice u četiri dana, tako da nam treba malo sveže krvi i energije, biće promena u rotaciji. Neke igrače koji su pod velikim opterećenjem ćemo odmoriti. Sve ostale ne, mislim da nam je potrebno da i igrači koji su nešto više umorni odigraju, kako bi držali neki takmičarski ritam - počeo je Milojević.

Strateg crveno-belih osvrnuo se na mečeve Čukaričkog protiv Partizana, kao i TSC-a.

- Bili su to drugačiji mečevi. Dve utakmice protiv Partizana fudbaleri Čukaričkog su igrali na kontranapad, dok su protiv ekipe TSC probali da reše pitanje tog drugog mesta, malo se više otvorili i onda su imali više problema. Imaju dobru igru, nastupaju kvalitetno, mislim da su posle nas prikupili najviše bodova ovog proleća. Ulazimo sa punim poštovanjem prema protivniku u utakmicu sutra, međutim verujemo u svoj radi i kvalitet, nadam se da pred dobro popunjenom Marakanom možemo da dobijemo i Čukarički.

Miloš Milojević govorio je o tri igarča Zvezde koji su na pozajmici u klubu sa Banovog brda.

- Svakako da su sva trojica kvalitetni igrači, znamo da su Pankov i Popović imali iskustvo sa Zvezdom i u Evropi, ne treba govoriti o njima kao iznenađenjima, to su igrači koji su na visokom superligaškom nivou. Što se tiče Lučića on je dosta sazreo, radi se o dobrom igraču, više puta sam to naglasio. Na sportskom je sektoru i to je pitanje za njih kakvih će sudbina biti, nisam upućen u detalje ugovora sa Čukaričkim - zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike