Bajern puca po šavovima! Isplivala fotka koja pokazuje koliko je loša atmosfera i kolike su tenzije (FOTO)

28.04.2023

17:22

0

Autor: P.K.

Niko u klubu ne zna da se nosi sa serijom loših rezultata na svim frontovima

Bajern puca po šavovima! Isplivala fotka koja pokazuje koliko je loša atmosfera i kolike su tenzije (FOTO)
Tomas Tuhel - Copyright Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

Tomas Tuhel je pre mesec dana preuzeo Bajern, ali stvari nikako ne idu željenim tokom, na više frontova.

Sportska javnost je ostala šokirana kada je Bajern krajem marta meseca odlučio da raskine saradnju sa Julijanom Nagelsmanom. Na njegovo mesto je stigao Tomas Tuhel.

Nemački stručnjak je bio bez posla od septembra kada je dobio otkaz u Čelsiju posle poraza u Zagrebu od Dinama u Ligi šampiona, a na klupu Bajerna je došao i imao šansu da osvoji triplu krunu.

Sada može biti srećan ako osvoji bar jedan trofej. Ispao je sa Bavarcima iz domaćeg kupa, pa iz Lige šampiona, dok je izgubio i prvo mesto u Bundesligi.

Trenutno je Borusija Dortmund prva sa bodom prednosti u odnosu na ljutog rivala, a očigledno je da su sva dešavanja u i oko Bajerna, a naročito na terenu, stvorila veliku količinu besa u Tuhelu.

Taj bes je očigledno drastično skočio na poslednjem treningu Bajerna, a nemački trener je odlučio da ga iskali na ne baš primeren način.

U nemačkim medijima i na društvenim mrežama su objavljene fotografije na kojima se vidi kako lomi štap, jedan od rekvizita potrebnih za održavanje treninga.

 

 

Bild prenosi da je Tuhelu zasmetalo to što je morao da ispravlja brojne greške koje su njegovi igrači pravili tokom međusobne utakmice na treningu Bajerna.

Podsetimo, Tuhel je ugovor sa Bajernom potpisao do leta 2025. godine, a ako ovako nastavi mogao bi mnogo pre tog datuma napustiti klub.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike