Da li su Sane i Mane pružili ruku pomirenja? Ovako je izgledala izmena tokom koje je navijačima Bajerna na trenutak zastao dah! (VIDEO)

19.04.2023

22:48

0

Autor: A. Š.

Dvojica ofanzivaca minhenskog kluba dospela su u žižu interesovanja posle fizičkog sukoba u svlačionici

Da li su Sane i Mane pružili ruku pomirenja? Ovako je izgledala izmena tokom koje je navijačima Bajerna na trenutak zastao dah! (VIDEO)
Liroj Sane ustupa mesto na terenu Sadiju Maneu - Copyright Printscreen/Arena sport

Velika bura podigla se oko minhenskog Bajerna prethodnih dana. Razlog – fizički sukob Liroja Sanea i Sadija Manea posle prve utakmice četvrtfinala Lige šampiona u kojoj su Bavarci doživeli brodolom protiv Mančester sitija (3:0).

Deblji kraj u „tuči“ izvukao je reprezentativac Nemačke, koji je završio za razbijenom usnom, dok je nekadašnji fudbaler Liverpula zaradio suspenziju i žestoku novčanu kaznu koju su mu odrezali čelnici Bajerna.

Sve se stišalo kada je u javnost izašla informacija da je upravo Sane tražio od klupskih čelnika pomilovanje za nervoznog saigrača, kojem je ustupio mesto na večerašnjem revanšu protiv „građana“ na „Alijanc areni“.

Većini prisutnih na minhenskom stadionu na nekoliko sekundi sigurno je zastao dah kada je u 63. minutu četvrti sudija podigao mini semafor sa brojevima Sanea i Manea, u iščekivanju reakcije dvojice fudbalera.

Srećom po sve, žuta štampa je ostala uskraćena za senzacionalizam, pošto je Sane prilikom napuštanja terena pružio ruku Maneu, mada na prvu deluje da prilikom pozdrava nije bilo previše emocija…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike