Bajern dobio šamar! Izbačeni iz kupa, i to u nadoknadi, i to sa penala (VIDEO)

04.04.2023

23:20

0

Autor: 24sedam

Pre nekoliko dana na klupi velikana je debitovao Tomas Tuhel

Bajern dobio šamar! Izbačeni iz kupa, i to u nadoknadi, i to sa penala (VIDEO)
Igrači Bajerna - Copyright Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

Fudbaleri Bajerna eliminisani su u četvrtfinalu Kupa Nemačke pošto su kod kuće poraženi od Frajburga, prošlogodišnjeg finaliste. Rezultat je bio 2:1 

Tomas Tuhel je u subotu debitovao na klupi Bajerna pobedom nad direktnim rivalom u trci za titulu Borusijom iz Dortmunda (4:2), ali je samo četiri dana kasnije doživeo "hladan tuš".

Njegova ekipa je odlično otvorila meč protiv Frajburga, povela je golom defanzivca Upamekana u 19. minutu, i ništa tad nije nagoveštavalo da će Bavarci okončati ućešće u najmasovnijem takmičenju.

Gosti iz Frajburga se međutim nisu uplašili giganta iz Minhena i uspeli su da izjednače već u 27. minutu preko Hoflera. Napadao je Bajern do kraja meča svim silama, ali nije našao put do gola i pobede.

Kazna za promašaje stigla je domaće u petom minutu nadoknade, kad je Musijala skrivio penal nesmotrenim igranjem rukom, a siguran je sa bele tačke bio Holer.

Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader
 

Frajburg je tako drugi polufinalista Kupa Nemačke, pre njega se među četiri najbolje ekipe plasirao Ajntraht koji je kod kuće golovima Kolo Muanija u prvom poluvremenu rutinski pobedio Union Berlin 2:0.

U sredu se igraju preostala dva četvrtfinalna meča, Nirnberg - Štutgart i Lajpcig - Borusija Dortmund.

U Bundesligi, Bajern posle 26 utakmica ima "samo" dva boda više od Dortmunda. U sezonama za nama, Bajern je često imao mnogo veću prednost u odnosu na pratioce.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike