Ovako se voli Mesi: Čekao deset sati ispred njegove kuće da ga upozna!

12.04.2023

13:01

0

Jedan Argentinac došao u Pariz samo da se vidi sa najboljim fudbalerom sveta

Ovako se voli Mesi: Čekao deset sati ispred njegove kuće da ga upozna!
Lionel Mesi sa navijačem - Copyright Foto/Instagram

Retko ko ima priliku da upozna Lionela Mesija, ali to je pošlo za rukom jednom Argentincu koji je u Parizu čekao deset sati ispred njegove kuće.

U toj nameri uspelo je Huanu Polcanu, inače fudbaleru futsala, koji je od svog kluba dobio nekoliko dana kako bi upoznao svog idola.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juan Polcan (@juanpolcan)

- Kad sam stigao u Pariz, prvo je trebalo da nađem njegove naselje. Srećom, to mi je pošlo za rukom. Od osam ujutru sam stajao ispred njegove kuće kako bi se upoznao sa njim. Video sam kako odlazi na trening, kako se vraća posle nekoliko sati, ali nikako nisam mogao da mu priđem od čuvara - istakao je Polcan i nastavio:

- Nakon toga oko 15.30, kuću je napustila i njegova žena Antonela. Ona je pri izlasku  spustila prozor na kolima, popričala sa mnom i rekla da ide po decu u školu. Tri sata kasnije se vratila, ali nikakvu pomoć nisam dobio. 

Argentinac nije odustao, iako su čuvari kuće pretili da će pozvati policiju kako bi ga udaljili od vile u kojoj živi Mesi.

- Čuvar mi je pretio policijom, i već sam počeo da gubim nadu i da moram da se povučem. Ipak u jednom trenutku je izašla njegova supruga i pozvala me u kuću. Kada sam ušao, video sam Mesija koji stoji ispred mene u šorcu i papučama. Bio sam zbunjen, ali on mi je pružio ruku kako bi me malo opustio. Odradili smo nekoliko fotografija, popričali i onda sam shvatio koliko je Mesi prirodan i jedan skroman čovek - zaključio je Argentinac.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike