Zemljače, daj otkaz, zabio si mi nož, ujeo me za srce! Lalatović i Šarac prvi put oči u oči! (VIDEO)

21.04.2023

20:20

0

Autor: G. F.

Skandal na konferenciji za medije posle meča Mladosti GAT i Radničkog iz Niša

Zemljače, daj otkaz, zabio si mi nož, ujeo me za srce! Lalatović i Šarac prvi put oči u oči! (VIDEO)
Lalatović i Šarac doskora su bili nerazdvojni - Copyright MN Press

Fudbaleri novosadske Mladosti su na "Čairu" ostvarili jako važnu pobedu nad Radničkim iz Niša 1:0 (1:0) i upisali ogromna tri boda u borbi za opstanak.

Osim velikog rezultatskog značaja ovaj susret u najavi je bio zanimljiv zbog duela trenera dva kluba Nenada Lalatovića i Dragana Šarca.

Donedavno nerazdvojni saradnici razdvojili su se kada je Lalatović odlučio da napusti klub iz Niša i pređe u redove novosadskog tima. Želeo je da sa njima krene i dugogodišnji pomoćnik, ali je Šarac odlučio da ostane i preuzme mesto prvog trenera Radničkog.

Iz tog razloga se očekivao i njihov prvi susret "oči u oči" na konferenciji za medije nakon susreta. Sve se pretvorilo u još jedan skandal u našem fudbalu.

- Prvo čestitam ekipama, a zasluženo smo pobedili. Dragana nisam mnogo znao kao prvog trenera, samo kao prvog pomoćnika, brata, prijatelja. Što želim mojoj deci, želim i njegovoj. Mnogo me boli... - prve su reči Lalatovića, na koje je Šarac reagovao tako što je ustao i otišao.

To nije zaustavilo Lalatovića u nameri da kaže sve što želi.

- Zemljače, ja bih dao otkaz. Da si pravi trener dao bi otkaz posle četiri poraza! Boli ga mnogo, jer zna šta mi je uradio. Ovo je bila doktorska utakmica, položio sam ispit na teškom gostovanju. Doktorski od Nenada Lalatovića, moja najveća pobeda u karijeri posle osvajanja Kupa Srbije. Ispao bih iz lige da nisam pobedio, a drugu sezonu u nizu preuzimam poslednji tim u ligi. Žao mi je što sa Radničkim nisam bolje uspeo. Igrači su ostavili srce na terenu.

Sa grubim rečima upućenim Šarcu nije stao ni tada.

- Očekivao sam da će posle mene neko razmrdavati tim, a da to neće biti Dragan Šarac. Znam da su pregovarali sa trenerima. Ja ću uvek biti emotivan kad dolazim u Niš. Uživao sam u Nišu. Sa svakim čovekom ovde sam imao dobar odnos, svima sam posvetio pažnju. Smatram da sam dobar čovek. Neki kojima sam pomagao su me uvredili. On je meni zabio nož, ujeo me je za srce. On je sa mnom radio analize utakmice, svima je pokazao kako je zapravo bitan. Četiri poraza u šest utakmica. Emotivno za mene, ja sam emotivan čovek.

BONUS VIDEO:

Mozzart bet Superliga Srbije, 31. kolo plej-aut:

Petak:

Radnički Niš - Mladost GAT 0:1

Kolubara - Mladost 19.00 

Subota:

Napredak - Spartak 14.00

Nedelja: 

Javor - Radnik 16.30

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike