Isplivali šokantni detalji iz svlačionice Bajerna: Mane nasrnuo na uplašenog trenera, igrači ostali skamenjeni

29.03.2023

17:41

0

Autor: P.K.

Stalno se pojavljuju nove informacije nakon neočekivanog otpuštanja Nagelsmana

Isplivali šokantni detalji iz svlačionice Bajerna: Mane nasrnuo na uplašenog trenera, igrači ostali skamenjeni
Nagelsman i Mane - Copyright Profimedia

Bura oko otpuštanja Julijana Nagelsmana iz Bajerna se ne stišava, a novi detalji stalno isplivavaju iz nekad hermetički zatvorene svlačionice giganta iz Minhena.

Najnovije informacije kažu da je Nagelsman imao žestok okršaj sa Sadiom Maneom posle pobede Bajerna nad PSž-om 2:0 u osmini finala Lige šampiona. To javlja Bild, koji je uvek odlično obavešten kada su u pitanju dešavanja kod Bavaraca.

Prema njihovim izvorima, Mane je bio besan što je ušao kao rezerva i proveo samo osam minuta na terenu. On je žestoko verbalno napao trenera pred šokiranim saigračima, koji kažu da je 35-godišnji Nagelsman delovao zastrašeno.

Mane je ušao u 82. minutu, a nemački tim je lagano obezbedio prolaz, pošto je slavio sa 3:00 ukupno.

Senegalski napadač, koji je letos došao iz Liverpula za 30 miliona evra, bio je spreman i u konkurenciji, ali je ipak premešten na klupu. Cela sezona u Bundesligi mu nije bila na nivou koji smo navikli od njega.

Mane se nada da će kod Tomasa Tuhela dobiti više prostora.

Otpuštanje Nagelsmana šokiralo je skoro sve u fudbalu, bez obzira što je Bajern ostao bez prvog mesta tabele Bundeslige, sa bodom manje od Borusije Dortmund. Iako je to neprihvatljivo za Bavarce, oni su poznati kao ozbiljan klub, koji ne menja tek tako trenere u toku sezone, uprkos podeljenoj svlačionici.

Nagelsman važi za jednog od najboljih mladih trenera na svetu, a povezivan je sa Čelsijem i Real Madridom, ali na kladionicama je Totenhem najveći favorit za njegovo dovođenje. Podsetimo, "pevci" su prošle nedelje otpustili Antonija Kontea.

No, da se vratimo na Bajern. Poznavaoci prilika kažu da to ipak nije preveliko iznenađenje. Tim iz Minhena je u poslednjih 10 kola ispustio mnogo bodova: dva puta je primio gol u nadoknadi vremena i to kad je imao pobedu u rukama, a pet puta je ispuštao pobedu.

Igra tima pod Nagelsmanom postala je, kako se navodi, "naporna, ravna, bez kontrole i ambicije". Povrh svega toga, odbijao je da pruži šansu mnogim igračima, među kojima je i 20-godišnji Rajan Gravenberh, koji je došao iz Ajaksa za oko 18 miliona evra. Njihov odnos je navodno bio posebno napet, a nikome nije bilo jasno zašto igrač ne dobija šansu.

I tu je, naravno, Mane. Često ga je stavljao u sredinu, iako je njegova prirodna pozicija po strani. Doduše, napadač je imao problema sa povredama, pa zato i nije održao tempo koji je imao na početku sezone. U svim takmičenjima ima učinak od devet golova i četiri asistencije.

Pod Tuhelom bi trebalo da bude drugačije, ali to će nam samo vreme pokazati…

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike