Koliko sreće za Upamekana! VAR ga spasao crvenog kartona, a Haland promašejem krivice za retko viđen skrivljeni penal! (VIDEO)

19.04.2023

22:06

0

Autor: A. Š.

Mnogo sreće imali su Bavarci tokom prvog poluvremena revanša četvrtfinala Lige šampiona protiv Sitija

Koliko sreće za Upamekana! VAR ga spasao crvenog kartona, a Haland promašejem krivice za retko viđen skrivljeni penal! (VIDEO)
Duel Upamekana i Halanda - Copyright Profimedia

Bajern se već nalazi pred (ne)mogućom misijom u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona protiv Mančester sitija, a u dva navrata tokom prvog poluvremena okršaja na „Alijanc areni“ mogle su tanke nade Bavaraca potpuno da iščeznu.

Glavni junak u obe situacije bio je štoper nemačkog šampiona Upamekano, kojeg su samo neke, očigledno veoma snažne, više sile sačuvale od zvanja potpunog tragičara Bajerna.

Najpre je francuski defanzivac u 18. minutu dobio direktan crveni karton zbog napravljenog prekršaja kao poslednji igrač odbrane, ali je on brzo bio poništen pošto je VAR potvrdio da se Haland nalazio u milimetarskom ofsajdu.

Dvadesetak minuta kasnije napravio je Upamekano još veću glupost. Sa rukama na leđima krenuo je da blokira šut Gundogana, a onda iz samo njemu znanih razloga razdvojio ih je i podigao u momentu kada je lopta prolazila pored njega.

Francuski sudija Klemen Turpin bez mnogo premišljanja pokazao je na belu tačku, ali je Haland šutirao preko prečke i tako još jednom „sprao krivicu“ sa leđa štopera Bajerna!

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike