Bivši ajaksovac progovorio: Od sukoba sa Tadićem kao da imam žig na čelu, nisam dozvolio da me gaze

08.04.2023

12:44

0

Autor: D. P.

Bije ga loš glas

Bivši ajaksovac progovorio: Od sukoba sa Tadićem kao da imam žig na čelu, nisam dozvolio da me gaze
Dušan Tadić i Noa Lang - Copyright Profimedia

Bivši napadač Ajaksa, mladi Holanđanin Noa Lang koji trenutno igra u belgijskom Brižu, kaže da mu je jedan incident sa nekadašnjim kapitenom Dušanom Tadićem obeležio život i karijeru.

Sukob se dogodio zbog jednog dodavanja na utakmici sa Telstarom, a posle toga se Lang sukobio i sa trenerom Erikom Ten Hagom, koji je, logično, izabrao da bude na strani iskusnijeg fudbalera:

- Počelo je od male stvari sa Tadićem. I zaista, tu se uopšte nije radilo ni o čemu bitnom. Dušan mi je dao dubinsku loptu, koja je bila preteška i izašla je u aut. Mislio je da je trebalo da potrčim ranije i sve što sam mu ja rekao bilo je: "samo moraš preciznije dati tu loptu" - objašanjava Lang kako je počeo problem u matičnom klubu:

 

 

- Onda sam dobio "porciju" od Erika ten Haga. I to je tako tipično za mene, nažalost! Tu je bio jedan mikrofon, tako da su svi čuli diskusiju između mene i trenera. Kada imaš devetnaest godina, očigledno ti nije dozvoljeno da braniš sebe kada si u pravu. Ali jednostavno ne dozvoljavam da me gaze. Od tada kao da imam žig na čelu - rekao je Lang.

Lang je prošle godine otišao u Belgiju za obeštećenje od 6.000.000 evra, iako je na Transfermarktu bio procenjen na 22.000.000 evra. 

U toku ove sezone odigrao je 26 mečeva u ligi, na kojima je postigao sedam golova i zabeležio još četiri asistencije.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike