Čuvaj svoja leđa, od sada si na crnoj listi! Tadić dobija jezive pretnje zbog sukoba sa turskim fudbalerom - Ti si ku*vin sin (FOTO)

06.04.2023

11:25

0

Autor: A. S.

Sukob je izbio na jučerašnjoj utakmici i bura se ne stišava

Čuvaj svoja leđa, od sada si na crnoj listi! Tadić dobija jezive pretnje zbog sukoba sa turskim fudbalerom - Ti si ku*vin sin (FOTO)
Dušan Tadić - Copyright Profimedia

Instagram profil Dušana Tadića jutro nakon duela Ajaksa i Fejenorda, preplavljen je turskim zastavama i pretnjama.

U komentarima, na fotografijama srpskog reprezentativca i kapitena Ajaksa nalazi se niz uvreda i pretnji iskazanih zbog sukoba i navodnih rasističkih uvreda na račun kapitena Fejenorda Orkuna Kokčua.

Naime, na jučerašnjem meču ovih ekipa, došlo je do još ejdnog u nizu sukoba između dvojice kapitena, kada je Tadić odorio Turčina na travu i nešto mu rukama objašnjavao. Pojedinima je to delovalo kao ismevanje muslimanske vere, naročito tokom posta za Ramazan, dok su drugi pak tvrdili da to nije ta situacija.

Kasnije se ogalsio i Kokču i istakao da ga Tadić nije uvredio, ali i da nije shvatio šta je pokušao da mu objasni.

printscreen/Instagram/dusantadic
 

 

- Ne, nije me uvredio. Nešto je gestikulirao, ali ne znam šta je mislio time. Svakako mi se nije dopalo, videli ste po mojoj reakciju. Ali, ne znam šta je tačno rekao i kakva je to tačno gestikulacija bila - ispričao je kapiten Fejnorda.

Ipak, te reči turskog fudbalera nisu smirile javnost, pa su društvenim mrežama krenule da se šire nepristojne poruke uglavnom navijača iz Turske.

Na poslednjoj objavi, ispisano je mnoštvo uvreda uz zastave Turske:

 

 

"Ti si ku**in sin, ne budi nepošten", "Više nisi bezbedan, čuvaj svoja leđa, naučićeš da ne ismevaš Turke", "Ti si na crnoj listi sada kod Turaka", "Osmansko carstvo je je***o vaše majke, srpski klošari" i tako dalje.

Tadić se još uvek nije oglasio ni povodom incidenta, a ni zbog uvreda koje dobija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike