Duljaj nahvalio Voždovac pa priznao: Lakše se diše!

05.04.2023

18:39

0

Autor: A. Š.

Strateg Partizana zadovoljan izdanjem svog tima, uprkos velikom broju promašaja

Duljaj nahvalio Voždovac pa priznao: Lakše se diše!
Igor Duljaj - Copyright MN Press

Vratio se Valjak na trijumfalni put. Partizan je pred nekoliko desetina navijača na stadionu u Humskoj slavio minimalnu pobedu protiv Voždovca, prvu na svom terenu još od sredine novembra prošle godine.

Zbog toga je zadovoljan mogao da bude i trener crno-belih Igor Duljaj, koji je posle meča za TV Arenu sport priznao da se sada lakše diše na Topčiderskom brdu.

- Čestitam kolegi na otvorenoj igri, zaista mi se svidela. Nisu zadržavali igru, nisu je preskakali… Mlada su ekipa, imaju odličnu budućnost ispred sebe – istakao je trener Partizana, pa dodao:

- Sve pohvale i mom timu, bili su danas agresivni, motivisani. Imali smo puno šansi koje nismo iskoristili, međutim mogu da budem zadovoljan igrom, bez obzira što je rezultat bio 1:0 – kazao je Duljaj.

Trener Zmajeva Nikola Puača istakao je da zadovoljstvo u Voždovcu ne može da postoji posle poraza, ali…

- Kada pogledamo malo dublje, imali smo puno situacija gde smo izgledali kako hoćemo, gde je Partizan negde bio i u problemu. Nedostaje nam da budemo konkretniji i direktniji u poslednjoj trećini terena. Partizan je imao veći broj šansi u drugom poluvremenu koje ne bismo smeli da dozvolimo. Ova utakmica će nam doneti puno pozitivnih stvari i gledaćemo da je tako iskoristimo.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike