Duljaj tražio kaznu za Dijabatea! Uprava je u kontaktu sa njim, trudim se da energiju usmerim na one koji su ovde!

04.04.2023

15:50

0

Autor: A. S.

I dalje nije poznato kada će se priključiti ekipi

Duljaj tražio kaznu za Dijabatea! Uprava je u kontaktu sa njim, trudim se da energiju usmerim na one koji su ovde!
Igor Duljaj - Copyright MN Press

Partizan ove sezone ima velike probleme, koji su kulminirali tokom proleća. Od šampionske titule u domaćoj Superligi su se davno oprostili, trenutno vode borbu za mesto u Evropi, ali sve to bez Fusenija Dijabatea, koji se nije vratio u Beograd nakon reprezentativne pauze.

iz kluba su ubrzo saopštili da je vezista imao smrtni slučaj u porodici, ali treneru ekipe, Igoru Duljaju se ne dopada čitava situacija, a kako je istakao na današnjoj konferenciji, termin za povratak je probijen, pa je zahtevao kaznu za igrača.

- Tražio sam. Ljudi iz kluba su u kontaktu sa njim, svaki igrač u svom ugovoru ima propisane neke tačke, penale... Ja kao trener imam pravo i već sam tražio da bude kažnjen. Nisam imao tu situaciju kao trener još, ali znam kako je to izgledalo kad sam bio igrač i kada neki drugi nisu dolazili. Teško je vratiti se u formu posle toga. Videćemo kako će to izgledati... Trudim se da energiju usmerim na igrače koji su ovde. Svi treba da se bave svojim delom posla - čelnici da upravljaju, trener da treniraju, igrači da igraju - istakao je Duljaj na konferneciji za medije pred meč protiv Voždovca u 29. kola Superlige.

Dijabate je u Partizan stigao 2022. godine, a kašnjenje na prozivke i okupljanja mu nisu strana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike