Partizan će imati bolje rezultate, samo je pitanje dana! Voždovac spreman za Humsku

04.04.2023

18:38

0

Autor: 24sedam

- Nemamo suspendovanih igrača i svi imaju pravo nastupa za ovu utakmicu - objasnio je Nikola Puača

Partizan će imati bolje rezultate, samo je pitanje dana! Voždovac spreman za Humsku
Copyright MN Press

Voždovac stiže Partizanu u goste. Crno-beli su trenutno na četvrtom mestu na tabeli Superlige, ali tim sa Dušanovca se ne zavarava. Maksimalni respekt, to je stav šefa stručnog štaba "zmajeva" Nikole Puače.

Uz to, obe ekipe u ovaj duel ulaze posle poraza u prošloj rundi.

- Kvalitet igrača koji nose njihov dres je daleko veći u odnosu na rezultate koje postižu, sami su toga svesni, tako da mislim da je pitanje trenutka kada će početi da ostvaruju rezultate shodno mogućnostima koje poseduju - kazao je Puača i dodao da će fokus biti na njegovom timu.

- Mi se kao i u svakoj utakmici više fokusiramo na sebe, tako će biti i ovog puta. Osnovni cilj je da pokažemo koliki stepen progresa smo dostigli u našem razvoju, u odnosu na poslednji međusobni duel, i što se tiče odnosa na terenu i što se tiče rezultata. Duboko verujem da imamo kvalitet da odigramo jednu egal utakmicu sa renomiranim protivnikom. Prvi uslov za to je da prikažemo svoje najbolje izdanje, posledično tome možemo se nadati pozitivnom ishodu.

Kadrovska situacija u taboru kluba iz Braće Jerković nije sjajna u drugom delu sezone, povrede iz kola u kolo kroje sastav ekipe.

- Tokom prolećnog dela prvenstva imamo određenih problema što se tiče izostanaka igrača, praktično svaki meč nam je neko nedostajao u ekipi. Srećna okolnost je da povrede nisu teže prirode i igrači se brzo vraćaju u sam trenažni proces, ali im nije lako jer im fali kontinuitet igara. Bez obzira na to, nijednog momenta to ne koristimo kao alibi, već samo kao činjenično stanje - konstatovao je šef struke Voždovca koji nema baš najbolju kadrovsku situaciju.

- Nemamo suspendovanih igrača i svi imaju pravo nastupa za ovu utakmicu. Dobra vest je da će Pantović biti spreman za meč sa Partizanom, ali postoji nekoliko igrača koji su roviti i do početka susreta se neće znati da li će biti sposobni da nastupe - zaključio je Puača.

Utakmica će biti odigrana sutra, sa početkom u 16.30, uz prenos na Premiumu 1 TV Arena sport.

 

Superliga, 29. kolo:

Utorak:

Napredak - Mladost 18.00

Sreda:

Partizan - Voždovac 16.30

Spartak - Crvena zvezda 18.45

Mladost GAT - Kolubara 18.45

Četvrtak:

Radnički 1923 - Radnički Niš 16.00

Novi Pazar - Radnik 16.00

Javor - Čukarički 18.00

Petak:

TSC - Vojvodina 17.00

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike