Oglasili se iz Partizana zbog mogućeg odlaganja: Grejači su u funkciji, ali...

04.04.2023

13:52

0

Autor: A. S.

Padavine su napravile problem na terenima širom zemlje

Oglasili se iz Partizana zbog mogućeg odlaganja: Grejači su u funkciji, ali...
Stadion Partizana pod snegom, arhivska fotografija - Copyright 24sedam/Pavle Knežević

Veći deo Srbije danas je pod snegom, a padavine u aprilu nisu bile očekivane, pa su nastali problemi na više fronta, jedan od njih je i sport.

Do kraja ligaškog dela Superlige ostala su još dva kola, prvo počinje danas utakmicom u Kruševcu između Napretka i Mladosti, beogradski večtii rivali će sutra na teren, a igraće se ponovo i za vikend.

Ipak, Partizan koji je domaćin u sredu ekipi Voždovca od 16.30, nalazi se u velikom problemu, pa su u kontaktu sa Zajednicom Superlige Srbije i čine sve kako bi se ta utakmica odigrala.

Kako su naveli iz Humske, grejači su uključeni na terenu i crno-beli za sada rade sve kao da će se igrati.

- Budući da nam šaljete pitanja u vezi sa odigravanjem sutrašnje utakmice 29. kola Superlige Srbije, a u vezi sa trenutnim lošim vremenskim uslovima, želimo da vas informišemo da je klub u stalnom kontaktu sa Zajednicom Superlige Srbije i da činimo sve sa naše strane da se utakmica sutra odigra - naveli su iz Humske, pa su dodali:

- Nažalost, na ruku nam ne ide vremenska prognoza koja najavljuje nastavak padavina i u toku dana i noći, a samim tim i otežava odigravanje iste. Grejači na stadionu „Partizan” su u funkciji. S tim u vezi, današnja konferencija za medije se održava, kako je i zakazana, od 15 časova - navodi se u objavi Partizana.

Padavine su ovog puta napravile neočekivane probleme. Celo kolo Prve lige Srbije je odloženo, a pod upitnikom je i utakmica u Kruševcu.
 
Mnogi domaći tereni ne poseduju potrebnu infrastrukturu u vidu grejača i opreme za uklanjanje snega, pa dosta utakmica zavisi od količine padavina u narednim satima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike