Zvezda ili Dinamo? Prosinečki odgovorio na pitanje za koga bi navijao u međusobnom okršaju

03.04.2023

11:40

0

Autor: 24sedam

- Uvek sam bio iskren u životu - kazao je nekadašnji igrač i trener crveno-belih

Zvezda ili Dinamo? Prosinečki odgovorio na pitanje za koga bi navijao  u međusobnom okršaju
Copyright MN Press

Robert Prosinečki je ostavio dubok trag u Crvenoj zvezdi, tako da svaka njegova izjava izazove veliku pažnju. Bivšem fudbaleru i treneru crveno-belih postavljeno je pitanje za koga bi navijao ako bi zaigrali Zvezda i Dinamo.

- Uvek sam iskren u životu. Moj pokojni tata se vratio iz Nemačke da bi mu sin igrao u Dinamu. To je tako. Spletom okolnosti njegov sin nije igrao u Dinamu, nego je došao u Crvenu zvezdu. Najbolje da ne igraju Zvezda i Dinamo - kazao je Prosinečki za Glas Srpske.

Takođe je pričao i o odnosu snaga u sadašnjem fudbalu.

- Za uspeh nije dovoljno samo imati kvalitet. Ima ga i PSŽ, pa nema rezultat. Neophodan je i timski duh. Mi smo u Zvezdi svi bili dobri. Jedna specifična generacija. Svi smo bili pobednici, od Juge, pokojnog Mihe, Belodedića, koji je već znao kako se pehar osvaja, do Darka koji je sve rešavao, Deje, Bine...

Dobro smo se družili, što je bilo bitno. Nikad se više neće desiti da neko iz "istočnog bloka", odnosno s Balkana to osvoji. Toliko je Zapad otišao ispred sa finansijama. Drugo, teško možeš zadržati talente koji rano odlaze. Može se ući u Ligu šampiona, možda i proći prvu fazu, ali uraditi nešto veliko, to je rezervisano za ove bogate klubove - zaključio je Prosinečki.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike