Ogorčeni Prosinečki nije birao reči! Pojavio se snimak sa oproštajne konferencije u Ljubljani: Imaju moj k…., jel ste čuli! (VIDEO)

05.07.2022

20:26

1

Autor: 24sedam

Odlazak hrvatskog stratega žestoko uzdrmao Olimpiju

Ogorčeni Prosinečki nije birao reči! Pojavio se snimak sa oproštajne konferencije u Ljubljani: Imaju moj k…., jel ste čuli! (VIDEO)
Screenshot 2022-07-05 at 22.13.10 - Copyright Printscreen/Facebook/Prva Hrvatska Liga

Došao je Robert Prosinečki na velika vrata u ljubljansku Olimpiju. Želeo je hrvatski strateg da klubu u kojem je proveo jednu od poslednjih sezona u maestralnoj karijeri vrati stari sjaja, međutim bajkovita zamisao doživela je šokantan završetak.

Posle samo tri meseca došlo je do prekida saradnje uz veliki prasak, koji još odzvanja Ljubljanom. Podsetimo, u zvaničnom obraćanju Olimpija je navela da je do prekida saradnje došlo  zbog konstantnog kršenja klupskih pravila od strane Prosinečkog, koji je optužen da se svaki dan kartao do 4 sata ujutru, uz alkohol i cigare.

Sa druge strane, Veliki žuti je na oproštajnoj konferenciji za medije poručio da u karijeri nije radio sa većim lažovima i prevarantima, a sada se u javnosti pojavio i kratak snimak sa Robijevog obraćanja slovenačkim medijima i navijačima Olimpije na kojem je jasno moglo da se vidi koliko je sve to teško pali nekadašnjem fudbaleru i treneru Crvene zvezde.

- Oni će sad da počnu da pričaju kako imaju neku dokumentaciju… Ma, imaju moj k…. dokumentaciju! Jel ste čuli šta sam vam rekao? Eto tako – vidno ljut je ispalio Robert Prosinečki.

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike