Nisam rugoba, nisam lep, ne znam čime privlačim devojke! Ovako je Miha pričao u godini kada je sa Zvezdom pokorio Evropu i svet!

17.12.2022

21:55

0

Autor: 24sedam

Prerani odlazak legendarnog fudbalera aktivirao mnoge zaboravljene priče

Nisam rugoba, nisam lep, ne znam čime privlačim devojke! Ovako je Miha pričao u godini kada je sa Zvezdom pokorio Evropu i svet!
Robert Prosinečki i Siniša Mihajlović - Copyright MN Press

Mnogi verovatno još ne mogu da dokuče da nikada više neće videti Sinišu Mihajlovića. Legendarni srpski fudbaler u petak je preminuo u Rimu posle trogodišnje borbe sa leukemijom, a iza sebe je ostavio bezbroj sjajnih stvari po kojima će zauvek ostati u sećanju svih koji su na bilo koji način imali dodira sa njim.

Dok se Mihina porodica i najbliži prijatelji spremaju da ga u ponedeljak isprate na večni počinak, srpski i italijanski mediji u poslednjih 30-ak sati iz svih mogućih uglova prave rekapitulaciju života nekadašnjeg reprezentativca i selektora naše zemlje.

Tako se u javnosti pojavio i intervju koji je levonogi bombarder dao za časopis „Ćao“ u godini kada je sa Crvenom zvezdom pokorio Evropu i svet.

Kako reaguješ kad devojka preuzme inicijativu, kad si ti "odabran"? Kako reaguješ kad ti se devojka nabacuje?

- Mnogo više volim kad su uloge obrnute, jer ako u samom startu znam da ću bez muke biti s njom, onda sve to nema onu pravu draž. Uostalom, ni ja sam nisam od onih koji devojci prilaze tako da ona odmah vidi koliko je sati, da joj se ja tu nešto nabacujem, već sve što radim - radim diskretno i polako. Ja uvek imam vremena.

MN Press
Siniša Mihajlović

- Ako mi neka devojka zapadne za oko, kad-tad ću biti s njom, a hoće li se to dogoditi za nedelju dana, mesec ili godinu - manje je važno. Sve što sam do sad zamislio, ja sam i ostvario... Međutim, treba imati u vidu i to da mnoge od tih devojaka koje nam prilaze, ne žele ništa više od najobičnijeg upoznavanja, što je po meni tako normalno.

Šta misliš, šta se to devojkama toliko sviđa na tebi, kad te doslovno saleću?

- Nemam pojma... Možda ih privlači moje bebeće lice, smešak, kosa... Ko zna? Ja sebi delujem sasvim prosečno - niti sam gadan niti sam neka naročita lepota. Eto, imam i klempave uši, zbog čega i nosim nešto dužu kosu.

Možemo li da zaključimo da naše čitateljke mogu mirno da spavaju, jer se jedna od dve-tri najslađe face našeg fudbala još uvek nije zaljubila?

- Nisam, a i nemam kad, kad treniram dva, tri puta na dan. Ostaje jedino da od mog trenera traže da me malo rastereti, da imam kad da izađem, paaa - ko zna! Možda bi mi se i to, najzad, dogodilo...

Omiljeni film?

- "King of New York."

Glumac?

- Ričard Gir.

Glumica?

- Kim Besindžer.

Omiljena pesma?

- "Freedom" - Džordža Majkla.

Pevač?

- Džordž Majkl

Pevačica?

- Vitni Hjuston

MN Press
 

Sportista kojeg najviše ceniš?

- Robert Prosinečki

Omiljena boja?

- Crvena

Cvet?

- Orhideja

Slovo?

- M

Broj?

- 11

Omiljeni grad?

- Pariz

Strana država?

- Italija

Jelo?

- Špagete

Omiljeni slatkiš?

- Sladoled

Automobil?

- Mazda 323 F

Omiljena uzrečica?

- "Ko zna zašto je to dobro"

MN Press
 

Volim...

- Devojke.

Ne volim...

- Laž, nepoštenje, licemerje.

Bojim se...

- Povreda

Omiljeno doba dana?

- Noć.

Godišnje doba?

- Proleće

Najdraži stih?

- "Naše ribe su u vodi i ovo strujanje im godi" (Stari mačak - Renato Metessi & Zvijezde).

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike