Kao kamikaza! Kako je Marokanac sa 200 na sat proleteo kroz zid sale među košarkašice i nikog nije ubio (VIDEO, GALERIJA)

01.04.2023

16:46

0

Autor: D. P.

Sigurnosne kamere dosta toga objašnjavaju, pogledajte

Kao kamikaza! Kako je Marokanac sa 200 na sat proleteo kroz zid sale među košarkašice i nikog nije ubio (VIDEO, GALERIJA)
Copyright Profimedia, youtube/printscreen

Marokanski fudbaler Sofijan Kijan koji je u četvrtak popodne sa 200 na sat izgubio kontrolu nad automobilom i upao u salu gde su deca trenirala košarku, oseća se dobro i van životne je opasnosti, ali još nije dao izjavu policiji kako bi objasnio šta se tačno dogodilo i šta je izazvalo nesreću u kojoj samo neverovatnim slučajem nije bilo žrtava..

Nesreća se dogodila na obilaznici u blizini Liježa. Na delu puta gde je ograničenja 90, igrač belgijskog Levena vozio je 200km/h.

Sumnja se da je Kijan uleteo u kružni tok, da je tom prilikom udario u ivičnjak, a onda zbog prevelike brzine auto je poleteo u vazdu i prizemljio se u manjoj dvorani za treninge pored puta.

Agencijske fotografije pokazuju ogromnu rupu na vrhu sportske hale.

Pravim čudom fudbaler je ostao jedina osoba povređena u nesreći, budući da se u sali redovno trenira i da su tu stalno prisutni mladi košarkaši, fudbaleri i gimnastičari.

U tom trenutku zagrevanje su sprovodile košarkašice lokalnog kluba "Alliance Flemalle".

 

- Bilo je to kao eksplozija gasa. Bio sam na terenu sa svojim devojkama. Za dve sekunde vidim da je nešto proletelo kroz zid. Morao sam da se okrenem da bih shvatio da je to zapravo auto. Inače sedim na klupi, koja je uništena, zajedno sa svojim igračicama. Tek što su završili zagrevanje, one su između ostalog bile i na tom delu terena. Ostale igračice, koji su tek počeli da odlažu loptu, bile su tu nekoliko sekundi ranije baš na mestu gde je automobil završio. Ne verujem u čuda, ali ipak... Mislim da nikada više nećemo imati toliko sreće - priča Loik Gaer, sportski direktor košarkaškog kluba koji ima termine za treniranje u sali.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike