Partizan ostaje bez predsednika! Vučelić pozvao Skupštinu da ga razreši dužnosti!

31.03.2023

18:18

0

Autor: A. S.

Predsednik crno-belih istakao da ne razume njihovo ponašanje

Partizan ostaje bez predsednika! Vučelić pozvao Skupštinu da ga razreši dužnosti!
Milorad Vučelić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Partizan danas ostaje bez predsednika. Dosadašnji prvi čovek crno-belih fudbalera Milorad Vučelić pozvao je članove Skupštine da ga razreše dužnosti!

Uprava Partizana danas je održala vanrednu Skupštinu kluba kako bi razmotrili šta im je činiti u danima kada rezultati izostaju, a dugovi su sve veći.

- Krivice nemam, ali zbog velike odgovornosti za situaciju u kojoj se klub našao, molim vas da prvo usvojite moj izveštaj i prihvatite da me razrešite dužnosti predsednika FK Partizan. Legalno biran, legalno razrešen, ostavke nisu moj stil ponašanja, ali, ne pozivajući se ni na zdravlje niti na bilo šta drugo, iskreno vas molim da ovaj izveštaj prihvatite i da prihvatite da me razrešite dužnosti predsednika FK Partizan - rekao je Milorad Vučelić.

Pre nego što je podneo ostavku, dosadašnji prvi čovek kluba iz Humske opleo je po navijačima Partizana.

- Partizan ima veliku podršku države, a sa tribina se stalno čuje "Vučiću pederu". Uprava je obezbedila redovne plate igračima, stručnom štabu. 2015 godine dali smo 200 hiljada evra za pomoć KK Partizan. Kad rezultati nisu u redu protesti se u redu, ali nije u redu kad se pretvaraju u fizičko nasilje. Kao što je bio napad na Miloša Vazuru. U sezoni 2016 / 2017 osvojili smo duplu krunu, a sve do poslednje utakmnice čulo se " Uprava napolje" Uzeli smo 5 puta uzastopno Kup Srbije - počeo je svoje duže izlaganje Vučelić.

Kako je istakao, ne razume ponašanje navijača.

- Normalno su kritike i povici, a nisu normalne prozivke i uvrede na račun porodica, deca i pozivanja na linč. Želim samo da ukažem na kredibilitet navijača, šta god uradimo pozitivno ili negativno čuje "Uprava napolje". Jedino se ne čuju kad smo kažnjeni zbog ispada tih istih navijača na tribinama u evropskim mečevima bila deca - kazao je Milorad Vučelić, prenosi Kurir.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike