Stric progovorio o željama Bibarsa Natha, a one nisu vezane za Partizan: Gube li crno-beli i Izraelca?

31.03.2023

09:13

0

Autor: D. P.

Stric želi da se Bibars izvuče iz Humske

Stric progovorio o željama Bibarsa Natha, a one nisu vezane za Partizan: Gube li crno-beli i Izraelca?
Bibars Natho - Copyright MN Press

Stric izraelskog fudbalera, Adam Natho, rekao za ruske medije da povratak njegovog bratanca Bibarsa Natha iz Partizana u Rusiju nije zatvorena knjiga i da bi on rado ponovo igrao u Premijer ligi.

Prema rečima Adama Nathao, 35-godišnji fudbaler Partizana ne može da zaboravi vreme kada je u Rusiji igraop za Rubin i CSKA.

- Ne bih rekao da je tema povratka zatvorena. Vreme će pokazati. Bibras ima želju sada i imao je pre godinu dana. Ne može da zaboravi Rusiju. Bilo mu je veoma prijatno, kako zbog kvaliteta šampionata, tako i zbog uslova. Mislim da bi bio spreman da dođe u rusku Premijer ligu - rekao je Adam Natho i dodao:

Bibars bi svima dobro došao

- Da li mu sadašnji CSKA odgovara? Ne bih rekao da mu neka ekipa ne odgovara. Morate pogledati na kojoj poziciji igrač igra. Ako tim ima slabost na određenoj poziciji, zašto da ne? Mislim da njegov nivo nije manji, čak je i napredovao.

Stric nije želeo da licitira sa mogućim klubovima za veznog igrača Partizana.

- Kome bi više odgovarao: CSKA ili Rubin? Ne želim da imenujem konkretne timove. Mislim da bi on bio dobar ne jednom ili za dva tima u Rusiji, već mnogo više klubova. Sada ima manje kreativnih igrača. Tako da ne bi bio suvišan - rekao je Adam Natho za "RB Sport“.

FK Partizan
Bibars Natho i Rikardo Gomeš

Raspad sistema u Humskoj

Podsećamo, Natho se ove nedelje oprostio od igranja za selekciju Izraela. Po povratku u Partizan dočekala ga je informacija da se Fuseni Dijabate nije vratio u tim i da niko ne zna gde je on.

Tek naknadno, navodno, je direktor kluba Miloš Vazura saznao da je igraču umrla baba u Parizu i da se zato nije javio ni selekciji Malija za koju je trebalo da igra protiv Gambije.

Na sveto došla je i odluka iz UEFA o kazni za prekršaje navijača u meču protiv Šerifa od 121.500 evra.

Ako se pogleda trenutno stanje crno-belih nije nikakvo čudo što igrači iz njega žele da odu što pre. Natho je u februaru potpisao ugovor do juna 2024. godine.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike