Hoće li "Kamp Nou" ponovo aplaudirati Suarezu?

24.09.2020

15:04

0

Autor: Jovan Terzić

Predsednik Barselone bi voleo da organizuje oproštajnu utakmicu za urugvajskog napadača

Hoće li "Kamp Nou" ponovo aplaudirati Suarezu?
Copyright Profimedia

Luis Suarez je i definitivno napustio Barselonu, ali nije otišao u Italiju i Juventus kao što se očekivalo, već ostaje u Španiji.

Urugvajac je postigao dogovor sa Atletiko Madridom, uz Real poslednjih godina najvećim Barsinim konkurentom za titulu u Primeri.

Videćemo kako će navijači katalonskog kluba prihvatiti povratak 33-godišnjeg napadača na “Kamp Nou” kada se utakmice ponovo budu igrale pred publikom, ali što se tiče predsednika Đozepa Bartomeua, on će ga dočekati širom raširenih ruku.

Štaviše, najavio je da bi Barselona mogla da organizuje posebnu utakmicu u čast Luisa Suareza.

“Voleo bih da organizujem utakmicu u tvoju čast, kako bi mogao da se pozdraviš sa navijačima jednom kada nam zdravstvene mere dozvole povratak publike na stadione”, prenela je “Marka” navodnu poruku Bartomeua svom doskorašnjem napadaču.

“Želim da istaknem tvoju posvećenost, karakter i pobednički mentalitet. U ime svih Katalonaca zahvaljujem ti se za ovih šest godina. Bilo je mnogo borbe, a nadam se da te i profesionalno i privatno čeka lepa budućnost kao što je dosad bilo. Želim ti da budeš srećan i na terenu i van njega. Barselona će zauvek biti tvoja kuća. Toliko toga si nam dao da ti moramo biti zahvalni”, dodao je prvi čovek katalonskog giganta.

Suarez je u Barselonu došao leta 2014. i za to vreme postigao 197 golova u 283 utakmice, po čemu je treći najbolji strelac u istoriji kluba.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike