Svaka čast Vanji, pomogao nam je! Sergej ponosan na brata, ima reči podrške i za Vlahovića

28.03.2023

13:28

0

Autor: A. S.

Vezista zadovoljan prikazanom igrom nacionalnog tima

Svaka čast Vanji, pomogao nam je! Sergej ponosan na brata, ima reči podrške i za Vlahovića
Sergej i Vanja Milinković Savić - Copyright MN Press

Fudbaleri Srbija su sa dve pobede otvorili kvalifikacioni ciklus za Evropsko prvenstvo i nagovestila da želi da učestvuje na šampionatu koji će se narednog leta igrati u Nemačkoj.

U prvom kolu, Orlovi su bili bolji od Litvanije, dok su sinoć savladali Crnu Goru, pa je razloga za zadovoljstvo u ekipi na visokom nivou.

Vezista, Sergej Milinković Savić je nakon meča istakao da je nacionalni tim ispunio cilj na početku kvalifikacija.

- Sigurno da smo to planirali kad smo se okupli u Pazovi, sve je ispalo kako treba.Srećni smo što smo pobedili obe utakmice i što čekamo jun na prvom mestu. Prvo poluvreme nismo nešto dobro odigrali, onako kako smo planirali. U drugom smo više uzeli loptu, gledali da napravimo prostor u sredini, što smo na kraju i uspeli i dali dva gola - rekao je Milinković-Savić, pa se dotakao i odbrana mlađeg brata Vanje:

- Video sam usporeni snimak, nije mu bilo lako. Svaka mu čast, sjajna odbrana na 0:0. Važno je da je odbranio i pomogao nam, digao nam motivaciju da probamo da damo gol.

Na kraju, Sergej je komentarisao i golove Dušana Vlahovića, kojim je najavio da se vraća u prepoznatljivu formu i istakao da veruje u njega i u dresu Juventusa.

- Uvek sam pričao da je Duci sjajan napadač, imao je jedan momenat, koji se dešava. Kada se trudiš, a lopta neće u gol. Potrebno je da bude strpljiv, kao svaki napadač, a ova tri gola, daće mu motivaciju više - rekao je Milinković Savić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike