Orlovi ne lete posle trijumfa u Podgorici: Imali smo poteškoća, najbitnije je da smo pobedili!

28.03.2023

07:03

0

Autor: A. Š.

Kapiten Dušan Tadić i Marko Grujić bez velike euforije analizirali trijumf protiv Crne Gore u kvalifikacijama za EP

Orlovi ne lete posle trijumfa u Podgorici: Imali smo poteškoća, najbitnije je da smo pobedili!
Dušan Tadić na meču sa Crnom Gorom - Copyright MN Press

Srbija je perfektno otvorila kvalifikacije za EURO 2024. U prva dva kola, Orlovi su osvojili maksimalan broj bodova i sada mogu puno mirnije da čekaju nastavak borbe za plasman u Nemačku.

Posle Litvanije, izabranici Dragana Stojkovića Piksija kao gosti su savladali Crnu Goru (2:0), a posle meča na stadionu „pod Goricom“ kapiten Dušan Tadić je istakao da je pobeda najvažnija.

- Veoma bitna pobeda za nas. Znali smo da će biti teško, Crna Gora je veoma organizovana ekipa, kompaktno se brane, opasni su iz kontri. Uspeli su da nas ugroze u par navrata, ali na kraju jako bitna pobeda za nas – kazao je iskusni vezista za TV „Arena sport“ i dodao:

- Portivnik je dobro zatvarao prostor i otežao nam posao. Istina, mogli smo i mi mnogo brže da igramo, da lopta ide brže, ali idemo dalje.

Fudbaler Porta Marko Grujić istakao je zadovoljstvo ostvarenim rezultatima u martovskom reprezentativnom ciklusu.

- Svi se dobro poznajemo, nema puno tajni i baš zbog toga je bila teška utakmica. Imali smo poteškoća, želeli smo da imamo loptu, ali smo je gubili na našoj polovini, što nikada nije dobro. Protivnik je igrao odlično u bloku, bili su nošeni sjajnom atmosferom. Cilj je kompletno ispunjen, čekamo jun i utakmicu sa Bugarskom, ali učinili smo ono što smo planirali i pre puta – istakao je Grujić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike