Toni nije igrao za Srbiju, ne zna šta je pritisak! Vlahović odgovorio bivšem Juveovom napadaču - Nadam se da će golovi doći!

28.03.2023

12:03

0

Autor: A. S.

Duci nije ostao dužan

Toni nije igrao za Srbiju, ne zna šta je pritisak! Vlahović odgovorio bivšem Juveovom napadaču - Nadam se da će golovi doći!
Dušan Vlahović - Copyright Profimedia

Fudbaleri Srbije ostvarili su dve pobede u prva dva kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a jedan od najzaslužnijih je Dušan Vlahović.

Polako se mladi srpski napadač vraća u golgetersku formu i potvrđuje da je kriza koju je imao u dresu Juventusa daleko iza njega.

Nakon utakmice u Podgorici i trijumfa nad Crnom Gorom sa 2:0, Vlahović je istakao da je zadovoljan.

- Utakmica je bila teška kao što smo i očekivali i znali smo da je Crna Gora tvrd protovnik i da na svom terenu može da zada probleme. Veoma smo srećni što smo završili sa dve pobede i nadamo se da ćemo da nastavimo ovako - rekao je Vlahović.

Upitan je potom srpski napadač da li golovi protiv Litvanije i Crne Gore nagoveštavaju i početak golgeterske serije u dresu Juventusa.

- Bilo bi mi drago, ušao sam u seriju, dao sam dva gola. Radiću jako da tako bude - kazao je Dušan, pa prokomentarisao izjavu Luke Tonija da bolje igra u reprezentativnom dresu, jer je manji pritisak:

- Nije on igrao za našu reprezentaciju i ne zna šta je to. Cela država čeka i raduje se. Nemam ja pristisak, samo da nastavim da radi. To smo jedan period, nadam se da će golovi doći - poručio je Vlahović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike