Vlahovićev gol čuva Juve u Ligi Evrope! Duci ima čelične nerve – pitanje je ko bi se usudio na ovo što je on uradio! (VIDEO)

16.03.2023

20:34

0

Autor: A. Š.

Srpski golgeter preuzeo odgovornost i zatresao mrežu rivala sa 11 metara

Vlahovićev gol čuva Juve u Ligi Evrope! Duci ima čelične nerve – pitanje je ko bi se usudio na ovo što je on uradio! (VIDEO)
Dušan Vlahović - Copyright Profimedia/Philipp von Ditfurth/dpa

Srpski napadač Dušan Vlahović vodi Juentus ka četvrtfinalu Lige Evrope. Stara dama gostuje u Frajburgu i na dobrom je putu da se plasira među najboljih osam, pošto je u nadoknadi vremena prvog dela igre Duci postigao gol kojim je crno-belima duplirao prednost koju su doneli iz prvog meča.

Pokazao je Vlahović i od kakvog je materijala – šampionskog – satkan. Veliko je pitanje ko bi se u njegovoj situaciji usudio na nešto slično, tek Duci je preuzeo odgovornost i sa bele tačke doveo Juve u vođstvo.

Podsetimo, Vlahović je u prethodnom periodu trpeo velike kritike, između ostalog, i zbog promašenih penala. Poslednji nije iskoristio nedavno protiv Sampdorije, ali mu to očigledno nije smetalo da pokaže zbog čega ga smatraju jednim od najboljih mladih napadača sveta.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike