Partizanov Everton rekao Brazilcima šta mogu da očekuju od Vlahovića i Srbije

22.11.2022

10:02

0

Autor: 24sedam

Bivši vezni igrač crno-belih sa kojim je osvojena poslednja titula u Humskoj 2017. godine, pričao brazilskim medijima o Srbiji

Partizanov Everton rekao Brazilcima šta mogu da očekuju od Vlahovića i Srbije
everton2 - Copyright MN Press

Ljubimac navijača Partizana Brazilac Everton Luiz ispričao je medijima u svojoj zemlji šta mogu da očekuju od utakmice protiv Srbije, budući da je sa dosta igrača iz tima selektora Dragana Stojkovića Piksija igrao dok je nosio crno-beli dres.

Naravno, Brazilce je najviše zanimalo Evertonovo mišljenje o napadaču Juventusa Dušanu Vlahoviću.

- Srbija je tim koji mnogo raste i ima sjajne igrače koji igraju za neke od glavnih klubova u Evropi. Mlada ekipa koja će napraviti svima mnogo problema - rekao je Everton i nastavio:

- Vlahović je veoma talentovan igrač, ima sve da bi postao jednog dana jedan od najboljih na svetu. Nažalost, imao je povredu i ne znam da li će biti 100 odsto spreman. On je drugačiji igrač, zna kako da postigne gol i bori se - rekao je Everton.

Brazilac koji trenutno igra za belgijskog drugoligaša Beveren kaže da će biti veoma važno da odbrana preduzme sve kako bi uspešno čuvala Vlahovića. Everton je dodao još da je igrajući u Partizanu upoznao još Sašu Lukića, Andriju Živkovića i Nikolu Milenkovića.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike