Šamarčina za Barselonu! Odbijena žalba, Gavi se vraća u omladince, može i da ide za džabe!

21.03.2023

20:14

0

Autor: D. N.

Najavljena je i tužba, ali teško da će imati efekta

Šamarčina za Barselonu! Odbijena žalba, Gavi se vraća u omladince, može i da ide za džabe!
Gavi - Copyright Tanjug/AP

Barselona je doživela novi veliki udarac. Naime, molba da se registruje Gavi je odbijena, tako da će se vratiti na ugovor za omladinca. Samim tim izgubiće pravo da se takmiči za seniorski tim, a postoji i velika mogućnost da napusti "Nou Kamp", s obzirom da mu stipendijski ugovor koji ima sa Kataloncima ističe na kraju tekuće sezone.

Mada je najavljena nova žalba na pomenutu odluku. Ali, kako sada stvari stoje, mala je verovatnoća da nova "misija" bude uspešna.

Podsetimo, Katalonci su nedavno, posle mnogo problema uspeli mladog vezistu da vežu profesionalnim ugovorom, ali je na kraju sve poništeno.

Kako prenosi ESPN, čelnici španske lige su odbili molbu za registraciju, jer je Barselona probila finansijska ograničenja.

Gavi (18) je u Barsu stigao iz Betisa, još kao klinac. Došao je 2015. godine, dakle, kao 11-godišnjak. Zatim je igrao za Barselonu B, a pre dve godine je prekomandovan u prvi tim španskog velikana.

Prošao je sve selekcije reprezentacije Španije, a zaigrao je i za A tim. I kada se sve ovo uzme u obzir, jasno je na kakvom je gubitku Barselona.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike