Ljudi, pa ne vodim ja Real! Gvardioli smetaju priče o osvajanju Lige šampiona!

13.03.2023

16:46

0

Autor: G. F.

Menadžer Mančester sitija priznao da zajedno sa igračima trpi ogroman pritisak javnosti

Ljudi, pa ne vodim ja Real! Gvardioli smetaju priče o osvajanju Lige šampiona!
Pep Gvardiola - Copyright Profimedia

Nekoliko godina unazad Mančester siti je ili šampion Premijer lige, ili ozbiljan konkurent do samog finiša. Trebalo bi da to bude dovoljno da javnost shvati koliko se ozbiljno radi u redovima Građana, ali... Umesto da bar malo uživaju "na lovorikama", stvari su potpuno drugačije.

Menadžer Sitija Pep Gvardiola priznao je da zajedno sa igračima trpi ogroman pritisak po pitanju osvajanja Lige šampiona.

- Osvajanje Lige šampiona odredilo bi moj staž u Mančester sitiju u očima javnosti, ali ja se ne slažem sa tim. Nama se sudi prema rezultatima u tom takmičenju. Posle moje prve utakmice u Ligi šampiona, pitali su me da li sam došao da osvojim takmičenje. Da sam trener Reala, shvatio bih to. Koliki god napredak da napravimo, neće se promeniti očekivanja ljudi - rekao je Gvardiola na konferenciji za medije pred duel sa Lajpcigom (utorak, 21.00) u revanš meču osmine finala elitnog takmičenja.

U prvom meču bilo je 1:1, pa se očekuje da Mančester iskoristi prednost domaćeg terena i izbori plasman u narednu rundu Lige šampiona.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike