Gvardiola se pokajao zbog ismevanja Džerarda: Glupi i nepotrebni komentari, izvinjavam se!

14.02.2023

16:31

0

Menadžer Mančester sitija priznao grešku napravljenu na konferenciji za medije

Gvardiola se pokajao zbog ismevanja Džerarda: Glupi i nepotrebni komentari, izvinjavam se!
Pep Gvardiola i Stiven Džerard - Copyright Profimedia

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izvinio se nekadašnjem fudbaleru Liverpula Stivenu Džerardu zbog izjava na račun bivšeg engleskog reprezentativca, prenose britanski mediji.

Premijer liga je pre nekoliko dana optužila Mančester siti za više od 100 finansijskih prekršaja, a Gvardiola je u negativnom kontekstu pomenuo Džerarda, koji se 2014. godine okliznuo u meču sa Čelsijem. Lopta je uzeo fudbaler Čelsija Demba Ba, koji se upisao u listu strelaca.

Čelsi je slavio sa 2:0, Liverpul je na kraju ostao bez titule, koja je pripala Mančester sitiju. Pojedini mediji su naveli da bi Premijer liga mogla da oduzme trofeje "građanima" zbog kršenja finansijskog fer-pleja.

- Ne znam da li smo mi krivi i zbog toga što se Džerard okliznuo? Da li je to bila i naša greška? Poštujem Džerarda, ali mi smo te sezone osvojili titulu - rekao je pre nekoliko dana Gvardiola.

Menadžer Mančester sitija se našao na udaru britanske javnosti, zbog čega je odlučio da se izvini Džerardu.

- Izvinjavam se Džerardu zbog mojih nepotrebnih i glupih komentara. On zna koliko se divim njemu i njegovoj karijeri, kao i svemu što je uradio za ovu zemlju. Stidim se zbog svojih izjava, Džerard to ne zaslužuje - rekao je Gvardiola.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike