Grobari nastavili rat sa Vučelićem i Vazurom! Iz Lučana stiže poznat glas – Uprava napolje! (VIDEO)

12.03.2023

19:04

0

Autor: A. Š.

Navijači Partizana kao da su odlučili da malo promene vid borbe protiv čelnika kluba

Grobari nastavili rat sa Vučelićem i Vazurom! Iz Lučana stiže poznat glas – Uprava napolje! (VIDEO)
Navijači Partizana - Copyright MN Press

Tinjajuće nezadovoljstvo, koje dugo vlada među navijačima Partizana, nedavno je preraslo u otvoreni sukob „Grobara“ sa rukovodećom strukturom ljudi u fudbalskom klubu.

Na udaru najvatrenijih pristalica Valjka, kojima su se u njihovoj borbi ekspresno pridružili i navijači sa ostalih tribina, nalaze se pre svih predsednik Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura, koji se zasad ponašaju prilično nonštalantno s obzirom na sve žešće napade navijača.

Svoj protest, „Grobari“ su nastavili i u Lučanima. Ipak, deluje da su malo promenili taktiku, s obzirom da se na poslednja dva meča na stadionu u Humskoj odlučili na tihi protest. Preciznije, protiv kragujevačkog Radničkog se nisu ni pojavili na južnoj tribini, koju su protiv Kolubare napustili sredinom prvog poluvremena.

Kao da su i najvatrenije pristalice Valjka shvatile da tako najviše štete nanose onima koji su to najmanje sazlužili, fudbalerima u stručnom štabu. U Lučanima su se pojavili u solidnom broju, zauzeli su svoje mesto na tribini s koje se često tokom prvog poluvremena moglo čuti dobro poznato skandiranje – Uprava napolje!

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike