"Grobari" prozivaju Vučelića i Vazuru: Gde su grejači terena od 400.000 evra?

27.02.2023

10:09

0

Autor: D. P.

Grobari veruju da je ovaj potez uprave došao kao pokušaj da se smanji poseta

"Grobari" prozivaju Vučelića i Vazuru: Gde su grejači terena od 400.000 evra?
Stadion Partizana u nedelju - Copyright FK Partizan

Navijači Partizana u proglasu povodom odlaganja utakmice sa Radničkim iz Kragujevca zbog terena prekrivenog snegom, postavljaju pitanje aktuelnoj upravi Milorada Vučelića i Miloša Vazure - gde su grejači?!

U saopštenju grupe koje je objavljeno na Instagram stranici "grobari.official.rs", podvlači se da je ovaj potez uprave došao kao pokušaj da se smanji poseta i da se navijači predstave kao što manje bitan faktor:

 

 

- Budući da znamo da su se mnogi naši susreti igrali i po znatno gorim vremenskim uslovima nego što je to slučaj danas, a da je uprava pristala na pomeranje utakmice samo za dan kasnije (žrtvujući dan odmora pred derbi), ne preostaje nam ništa drugo nego da shvatimo ovaj potez kao nameran i u cilju što manje posete, usled opšteg nezadovoljstva koje vlada među navijačima Partizana. Postavljamo pitanje gde nestadoše "najsavremeniji grejači terena" koji su predstavljeni kao kapitalna investicija ove uprave?

Jasno je svima o čemu se zapravo radi - piše u saopštenju navijača Partizana.

FK Partizan
Stadion Partizana juče pod snegom

 

U smislu što manje posete treba posmatrati i cene ulaznica za utakmicu sa Šerfiom:

- Isto su pokušali i protiv Šerifa sa previsokim cenama karata, kao i namernom i instruiranom sporom prodajom na blagajni tokom čitavog dana. Mi u toj predstavi nećemo učestvovati na taj način, i na sutrašnjoj utakmici se nećemo pojaviti, ali ćemo već naći način da im pokvarimo planove i zagorčavamo život dok god uzurpiraju pozicije u klubu!

Humska zavejana: A gde su grejači od 400.000 evra?

Pozivamo sve koji su planirali da dođu danas na utakmicu, da se u utorak pojave na Banjici od 18 sati i da rukometašima pružimo preko potrebnu podršku u novom evropskom susretu, a takođe pozivamo sve da masovno kupuju karte i pripremaju se za predstojeći večiti derbi koji se igra u petak od 19 sati.

FK Partizan
Stadion Partizana juče pod snegom

 

Naša borba za Partizan ne prestaje, a oni samo odlažu neizbežno.

UPRAVA, NAPOLJE! - piše u saopštenju "grobara".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike