Grobari kreću u spas Partizana! Navijači pozivaju na protest uoči revanša sa Šerifom!

20.02.2023

19:10

1

Autor: A. Š.

Najvatrenije pristalice crno-belih organizuju protestnu šetnju od južne tribine do upravne zgrade

Grobari kreću u spas Partizana! Navijači pozivaju na protest uoči revanša sa Šerifom!
Grobari pozivaju na akciju - Copyright Printscreen/Instagram/grobari.official.rs

Nezadovoljstvo navijača Partizana stanjem u fudbalskom klubu je sve veće. Pristalice crno-belih sve glasnije izražavaju svoje negodovanje načinom na koji rukovodeća struktura upravlja klubom, zbog čega su najavili i pokretanje akcije protiv predsednika Milorada Vučelića i generalnog sekretara Miloša Vazure, uoči revanš meča uvodne runde nokaut faze Lige Evrope protiv Šerifa koji se igra u četvrtak na stadionu u Humskoj.

- Navijači Partizana, Grobari, naš fudbalski klub je doveden u stanje koje više ne možemo i ne smemo da tolerišemo. Uprava FК Partizan na čelu sa Vučelićem i Vazurom gura Partizan u potpunu propast. Svojim neznanjem, nestručnošću i namernim urušavanjem najvećeg kluba na ovim prostorima oni su jedini krivci zašto je Partizan danas u najtežoj situaciji u svojoj istoriji – stoji u pozivu koji su Grobari objavili na svojim društvenim mrežama.

- Jug u ime svih Grobara i navijača Partizana zahteva momentalnu ostavku kompletnog rukovodstva FК Partizan. Pozivamo sve navijače Partizana da u četvrtak 23. februara u 17h dođu na plato ispred južne tribine Partizanovog stadiona odakle ćemo krenuti u protest do upravne zgrade na severnoj tribini. To će biti svojevrstan početak borbe protiv uništenja Partizana.

Uz poziv da budu deo istorije, najvatrenije jezgro Grobara imalo je još jednu poruku za sve pristalice Valjka.

- Apel upućujemo svim navijačima Partizana, svim onim Grobarima koji su razočarani stanjem u fudbalskom klubu, pogotovo onima koji su mislili i planirali da idu samo na košarku tog dana. Dođite i na fudbal! Pomozite svojim prisustvom da oteramo uništitelje Partizana iz svetinje! Ovo je interes svakog navijača Partizana, bez obzira na godine - od 7 do 77. Vreme je da naš Partizan oslobodimo zajedno! USTANITE GROBARI !!! Za Partizan sve, od Partizana ništa – stoji na kraju saopštenja Grobara.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike