Zvezda obeveštava navijače pred duel sa Pazarom: Molimo vas da ispoštujete sve!

12.03.2023

06:53

0

Autor: A. S.

Crveno-beli žele da sve prođe u najboljem redu

Zvezda obeveštava navijače pred duel sa Pazarom: Molimo vas da ispoštujete sve!
Marakana - Copyright 24sedam/Pavle Knežević

Fudbalski klub Crvena zvezda danas slavi svoj 78. rođendan, a odlučeno je da veliko slavlje bude upriličeno na utakmici 26. kola Superlige sa ekipom Novog Pazara, koja počinje u 16 sati.

Očekuje se veliki broj navijača koji će boraviti na Marakani i bodriti ekipu, pa je klub u međuvremenu poslao važno obaveštenje navijačima.

Klub je rešio da navijačima pokloni besplatan ulaz, ali i poručio navijačima da na Marakanu dođu minimum pola sata ranije.

- Zvezda slavi 78. rođendan, a kada su specijalne prilike poput ove, kapije Marakane otvorene su za sve zaljubljenike u crveno-bele boje. FK Crvena zvezda apeluje na sve zvezdaše da na stadion "Rajko Mitić" dođu pola sata pred meč sa Novim Pazarom, da se ne bi stvarale gužve, ali i zbog bogatog programa koji smo vam spremili van i unutar Marakane.

Bitan podatak jeste i da će ulaz za VIP delove stadiona biti moguć samo uz posedovanje ulaznica. Zbog velikog interesovanja koje vlada za ovaj meč, molimo vas da ispoštujete sve zahteve. Vidimo se na Marakani - stoji u saopštenju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike