PSŽ trese novi skandal! Markinjos i Kimpembe u klinču – stvara se novi klan!

20.02.2023

05:53

0

Nema mira na Parku prinčeva

PSŽ trese novi skandal! Markinjos i Kimpembe u klinču – stvara se novi klan!
Markinjos i Kimpembe - Copyright Profimedia

Kapiten fudbalera Pari Sen Žermena Markinjos posvađao se sa saigračem Presnelom Kimpembeom posle meča sa Monakom, koji je odigran 11. februara u okviru 23. kola francuskog šampionata, prenosi "Gol".

PSŽ je poražen na gostovanju u Monaku rezultatom 3:1, a Markinjos je po završetku meča zabranio Kimpembeu da se obrati navijačima, koji su bili ljuti na fudbalere "svetaca" zbog loše igre.

Međutim, Kimpembe nije poslušao kapitena, nego je posle meča prišao tribini i izvinio se navijačima, koji su mladog fudbalera pozdravili ovacijama. "Gol" navodi da su se Markinjos i Kimpembe potom posvađali i od tada ne razgovaraju iako igraju u štoperskom tandemu.

Markinjos je to doživeo kao napad na sebe, pošto je kapiten ekipe. Kimpembe je nezadovoljan sportskom politikom kluba u kome je počeo profesionalnu karijeru. Nije zadovoljan što klub prodaje mlade igrače, a dovodi skupocena pojačanja, koja ne opravdaju uložen novac. On je formirao novi klan sa mladim igračima kojima želi da pomogne - prenosi "Gol".

Kimpembe (27) je u PSŽ-u od 2005. godine, a za prvi tim "svetaca" je odigrao 234 meča.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike