Čelsi sprema letnju transfer bombu! Gazda Boeli otputovao u Pariz i počeo pregovore sa PSŽ-om!

16.02.2023

16:01

0

Autor: A. Š.

Posle Enca Fernandeza, londonski klub planira novi bum na fudbalskoj pijaci

Čelsi sprema letnju transfer bombu! Gazda Boeli otputovao u Pariz i počeo pregovore sa PSŽ-om!
Kilijan Mbape i Nejmar - Copyright Profimedia/Christophe Saidi/SIPA

Zatalasao je Čelsi početkom godine fudbalsko tržište angažovanjem Enca Fernandeza. U poslednjim satima zimske pijace, „plavci“ su angažovanjem Argentinca postavili rekord Premijer lige u plaćanju obeštećenja za jednog igrača, ali na tome nemaju nameru da stanu.

Iako je već sada izvesno da za narednu metu meće potrošiti ni približnu sumu novca, samo njegovo ime dovoljno je da eventualni transfer ponese epitet najveće bombe letnjeg prelaznog roka.

Kako pišu ostrvski mediji, gazda Čelsija Tod Boeli otputovao je u Pariz kako bi sa vlasnikom PSŽ-a Naserom Al Kelaifijem počeo pregovore oko kupovine Nejmara!

Engleski „Miror“ i francuski „Le Parizijen“ objavili su da je Boeli odleteo u „grad svetlosti“ uoči prvog meča osnmine finala Lige šampiona između Parižana i Bajerna, sa ciljem da se sretne oči u oči sa Al Kelaifijem kako bi pokušali da nađu model po kojem bi transfer bilo moguće realizovati.

Nedavne priče o razdoru unutar svlačionice „svetaca“, s Nejmarom kao glavnim krivcem za narušene međuljudske odnose u ekipi PSŽ-a samo su dodatno podgrejale nade Čelsijevih navijača da bi posle dugo vremena u plavom dresu mogli da gledaju jednu od najvećih svetskih fudbalskih zvezda.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike