TSC arena u potpunom mraku! Poznata je sudbina Zvezdinog meča u Bačkoj Topoli! (VIDEO)

07.03.2023

18:20

0

Autor: A. Š.

Veliki problemi sa strujom na stadionu TSC-a

TSC arena u potpunom mraku! Poznata je sudbina Zvezdinog meča u Bačkoj Topoli! (VIDEO)
Nestanak struke na stadionu u Bačkoj Topoli - Copyright Printscreen/YouTube/TV Arena sport

Derbi 25. kola Superlige Srbije između TSC-a i Crvene zvezde praktično da nije ni počeo, a meč je morao da bude prekinut. Velike probleme na stadionu u Bačkoj Topoli zadaje električna energija, s obzirom da je pre prekida nekoliko puta nestajalo struje.

Najpre je u 4. minutu usledio nešto kraći prekid, ali je utakmica relativno brzo nastavljena. Međutim, tek što su fudbaleri oba tima počeli da hvataju kakav takav ritam, struja je ponovo nestala, s tim što je ovoga puta ceo stadion par trenutaka bio u potpunom mraku.

Glavni arbitar meča Miloš Milanović nije imao drugo rešenje nego da obe ekipe pošalje u svlačionicu, a posle male neizvesnosti poznato je i kakva je sudbina večerašnjeg meča.

Kako javlja TV „Arena sport“, problem je sa trafostanicom koja napaja stadion električnom energijom. Uključen je agregat, ali je veliko pitanje da li će on moći da izdrži do kraja meča. Zbog toga, predstavnici oba kluba su dali pismenu saglasnost da se utakmica nastavi pod trenutnim okolnostima i nešto slabijom vidljivošću.

Ipak, ukoliko agregat ne izdrži do kraja meča i na stadionu ponovo nestane struje, meč će definitivno biti prekinut i pomeriće se za sredu u dnevnom terminu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike