Iskreni Stanojević: Teško ćemo zadržati Filipa Stevanovića do njegovog 19. rođendana

27.09.2020

14:33 >> 15:49

0

Trener Partizana pred meč sa Bačkom u ponedeljak (18.00) najavio skorašnji odlazak talentovanog fudbalera iz Humske

Iskreni Stanojević: Teško ćemo zadržati Filipa Stevanovića do njegovog 19. rođendana
Copyright MN Press

Pred duel sa Bačkom u ponedeljak (18.00, Arenasport 1) na stadionu u Humskoj, trener Partizana Aleksandar Stanojević ističe da bez obizira na ispadanje iz kvalifikacija za Ligi Evrope, crno-belima mora biti prioritet osvajanje domaće titule. Ako bi od njega zavisilo bi već bila nova lica u timu, baš kao što bi i Filip Stevanović igrao u Partizanu do svoje 23. godine. Međutim…

-Mislim da je Filipu rano da ide iz Partizana. Voleo bih i ja da ostane do 23. godine, ali kakva je trenutno situacija, teško će naredni 19. rođendan dočekati sa nama u klubu – rekao je Stanojević odgovarajući na pitanje da li će se dogoditi transfer talentovanog igrača do kraja ovog prelaznog roka.

Dugo se spominju dolasci novajlija iz domaćih klubova i povratak bivših fudbalera iz inostranstva, ali osim letošnjeg dolaska Makija Banjaka iz Olimpije nijedan od dosad realizovanih transfera ne može se nazvati poajačanjem. Miloš Jojić bi svakako to bio ovom timu, jer je je i meč sa Šarloa pokazao da Sumine lopte nisu dovoljne u probijanju protivničkih odbrana:

-Voleo bih Jojića u timu, ali nije to tako lako. On ima svoje planove i ambicije. Imali smo tri-četiri situacije u Belgiji gde je Suma dao taj pas, ali nam je falio taj neki završni potez. Naravno, pojačanja su uvek dobrodošla.

MN Press

Crno-belima sledi teška utakmica sa Bačkom, budući da po tradiciji meč domaćeg prvenstva posle izlaska u Evropu uvek stvara poteškoće zbog umora i pada motivacije kod igrača:
-Bačka igra sa dva napadača i dokazala je da može biti opasna. Mi nemamo taj luksuz da prepuštamo bodove. Svaki meč nam je važan, iako će nam biti teško da se vratimo u normalno stanje. Mislim da su igrači svesni značaja meča i da su spremni, jer i da nismo ispali iz Evope naš fokus je domaće prvenstvo. Što se tiče moje ekipe, igraće najspremniji i najbolji. Nemam luksuz u ovoj situaciji, kada smo na minus šest od Zvezde, da nešto isprobavam – rekao je Stanojević.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike