Fejsa doveo sina da trenira u Humskoj: I mene je moj otac učio da volim Partizan i crno-bele boje

05.03.2023

12:27

0

Autor: D. P.

Nastavlja porodičnu tradiciju

Fejsa doveo sina da trenira u Humskoj: I mene je moj otac učio da volim Partizan i crno-bele boje
Ljubomir Fejsa - Copyright FK Partizan/Miroslav Todorović

U najmlađim kategorijama Partizanove omladinske škole treniraju i deca igrača aktuelnog sastava crno-belih. Očevim stopama idu sinovi Ljubomira Fejse, Bibarsa Natha i Rikarda Gomeša.

Natho i Rikardo su više puta naglasili da je Partizan njihova druga kuća, dok Fejsa kaže da nastavlja porodičnu tradiciju i ljubav prema Partizanu.

- Sećam se da je mene moj tata od malena učio da volim crno-bele i da volim Partizan. Ja sam partizanovac i odmah sam sina poslao tamo gde i pripada - da navija za pravi klub. Nisam ga gurao, on je još mali, ali me on pitao da li može da ode negde da trenira, tako da sam ga poslušao i doveo u Partizan. Mislim da je san svakog oca koji ima sina, a koji igra fudbal, da jednog dana i on postane fudbaler - kazao je Fejsa.

FK Partizan
Ljubomir Fejsa

Iskusni vezni igrač kaže da sin podseća na njega:

- Ima iste pokrete ruku kao ja, trčanje, tako da me podseća dosta na mene. Stalno me ispituje nešto oko fudbala – „šta je, tata, ofsajd“, „šta je aut“ – sve ga zanima i želi da nauči. Ja nisam trenirao u njegovim godinama. Mi smo se, u to vreme, samo na ulici igrali. Počeo da sam treniram tek kada sam imao 8, 9 godina, a on ima tu privilegiju da je počeo mnogo ranije - zaključio je Fejsa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike