Svi bruje o ružnom gestu Viga: Otkriveno zašto je rafalno pucao na Grobare!

04.03.2023

11:41

0

Razlog takvog slavlja objasnio njegov prijatelj i bivši igrač Zvezde Luis Ibanjez

Svi bruje o ružnom gestu Viga: Otkriveno zašto je rafalno pucao na Grobare!
Vigo puca na navijače Partizana - Copyright MN Press

Svi samo bruje o nesportskom gestu Aleksa Viga kada je u večitom derbiju pri postizanju gola protiv Partizana otrčao na južnu tribinu i rafalo pucao na Grobare.

Usledila se izvinjenja zbog ovog incidenta, a bivši igra Crvene zvezde i Vigov prijatelj Luis Ibanjez otkrio je zašto se Aregentinac tako radovao.   

- Odmah nakon utakmice poslao sam mu poruku da uputi izvinjenje, a zatim sam i ljudima iz kluba javio da nije imao nameru da napravi problem. Pričali smo posle utakmice, bili smo na večeri, on mi je otkrio da tako slavi golove zbog njegovog brata koji je vojnik. Protiv Voždovca je isto slavio kao vojnik, sada je uradio ovo, nije želeo nikog da uvredi. Uputio je izvinjenje svima i zaista nije želeo da uradi ništa loše - rekao je Ibanjez za Republiku.

Argentinac je otkrio da je njegov zemljak i sam priznao grešku i da se kaje zbog toga. 

- I on sam je shvatio da je napravio problem što je slavio pored navijača Partizana, ali u tom trenutku nije znao gde da trči, ponele su ga emocije. Nije išao sa namerom do navijača, već iza kornera, ali jeste ispalo nezgodno - istakao je Ibanjez.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Republika

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike